| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
cane90
Pridružen/-a: Sre Okt 2011 12:12 Prispevkov: 32 Kraj: Mirna Peč
|
Objavljeno: Sre Jan 04, 2012 23:15 Naslov sporočila: |
|
|
Bom poskusil.
Za novo leto mi je draga podarila 50€ s katerimi moram kupiti kable
Zdaj glede izposoje pri Corradu me muči to, ker imam do Kranja in nazaj skoraj 200km. Bencin pa ni poceni za moj študentski proračun
IMO pa bo kable potrebno po parih dneh vrniti. Zato sem tudi imel namen da jih kar direktno kupim. Pa še 2x5m dobim za ceno 2x3m
Si bom vzel čas pa še malo pregledal konkurenčno ponudbo
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NORDIC
Pridružen/-a: Ned Okt 2010 22:26 Prispevkov: 124 Kraj: Vetrno
|
Objavljeno: Čet Jan 05, 2012 00:21 Naslov sporočila: |
|
|
CANE, ne kompliciraj preveč. Kot berem (pritegnil me je naslov teme...), v tej fazi ni vredno odkrivati tople vode. Kabel za tak denar ne zasluži niti časa, niti bencina za grozne kolobocije. Večina bo povsem korektnih.
Torej, lepo kupi v Corradu, nakaži, naj ti pošljejo po pošti in če ti res ne bo odgovarjalo (se najprej popraskaj po čelu zakaj), jih vrni nazaj. Mislim, da v Corradu ne bodo delali drame zaradi 50€. Nato pa poslušaj muziko in ne sprašuj preveč naokoli, ker ti nihče ne more dati pravega odgovora, še največ bo vedel trgovec, ki ti je prodal ves sistem, se ti ne zdi?
Sistem igra dobro le takrat, ko si v sebi miren, da si kupil dobro, sicer te vedno nekaj grize....Naokoli pa je cel kup ljudi, ki te lahko begajo, pravzaprav pa so to le neka ugibanja "na tuji koži".
LP, z |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
davor281
Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55 Prispevkov: 210 Kraj: Zimica
|
Objavljeno: Pet Jan 06, 2012 00:06 Naslov sporočila: |
|
|
Pri takšni kilometrini in če štejemo še uporabljen čas za vožnjo in to primerjamo z razpoložljivimi sredstvi vozakanje za testiranje kablov postane upravičeno vprašljivo.
Enkrat sem v neki knjigi o tem kako kupovati/sestavljati HiFi sistem prebral, da je po nabavi sistema dobro vsaj za neko obdobje pozabiti da obstaja še kaj drugega razen tega kar smo kupili.  |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/514-308 |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|