Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ojačevalec za gramofon
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
cane90

Pridružen/-a: Sre Okt 2011 12:12
Kraj: Mirna Peč

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2012 23:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom poskusil.
Za novo leto mi je draga podarila 50€ s katerimi moram kupiti kable Very Happy
Zdaj glede izposoje pri Corradu me muči to, ker imam do Kranja in nazaj skoraj 200km. Bencin pa ni poceni za moj študentski proračun Crying or Very sad
IMO pa bo kable potrebno po parih dneh vrniti. Zato sem tudi imel namen da jih kar direktno kupim. Pa še 2x5m dobim za ceno 2x3m Smile
Si bom vzel čas pa še malo pregledal konkurenčno ponudbo
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NORDIC

Pridružen/-a: Ned Okt 2010 22:26
Kraj: Vetrno

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 00:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CANE, ne kompliciraj preveč. Kot berem (pritegnil me je naslov teme...), v tej fazi ni vredno odkrivati tople vode. Kabel za tak denar ne zasluži niti časa, niti bencina za grozne kolobocije. Večina bo povsem korektnih.

Torej, lepo kupi v Corradu, nakaži, naj ti pošljejo po pošti in če ti res ne bo odgovarjalo (se najprej popraskaj po čelu zakaj), jih vrni nazaj. Mislim, da v Corradu ne bodo delali drame zaradi 50€. Nato pa poslušaj muziko in ne sprašuj preveč naokoli, ker ti nihče ne more dati pravega odgovora, še največ bo vedel trgovec, ki ti je prodal ves sistem, se ti ne zdi?

Sistem igra dobro le takrat, ko si v sebi miren, da si kupil dobro, sicer te vedno nekaj grize....Naokoli pa je cel kup ljudi, ki te lahko begajo, pravzaprav pa so to le neka ugibanja "na tuji koži".

LP, z
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
davor281

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55
Kraj: Zimica

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 06, 2012 00:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri takšni kilometrini in če štejemo še uporabljen čas za vožnjo in to primerjamo z razpoložljivimi sredstvi vozakanje za testiranje kablov postane upravičeno vprašljivo.

Enkrat sem v neki knjigi o tem kako kupovati/sestavljati HiFi sistem prebral, da je po nabavi sistema dobro vsaj za neko obdobje pozabiti da obstaja še kaj drugega razen tega kar smo kupili. Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040/514-308
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu