Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

JBL Control One
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 30, 2011 22:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik je napisal/a:
seveda je potrebno imeti malo spomina,namrečgovorim o verziji izpred let, ko je nastal sedaj tudi že vintage control 1, takrat so bile Wharfedale serije diamond in diamond mk2, starejše so se samo večale in slabšale, pa tudi dražile, nekaj nazaj sem za osvežitev slišal spet originalne model 1, še vedno simpatični mini zvočnik. za razliko od control....

Ja, nekoč sem bil ponosen lastnik teh mini diamantov. S Kuzmovim Stabijem so zelo lepo igrali. Spomnim se, da so stali 160 funtov.
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 30, 2011 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz se dobro spomnim da celo pri nas na Trubarjevi cca 60 plus dajatve, v Londonu sem jih takrat kupil za bistveno manj kot 100, nekje 80 za par seveda.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 30, 2011 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik je napisal/a:
jaz se dobro spomnim da celo pri nas na Trubarjevi cca 60 plus dajatve, v Londonu sem jih takrat kupil za bistveno manj kot 100, nekje 80 za par seveda.

Ja, imaš prav. Kupil sem jih v Ljubljani in res so stali toliko.

Je pa bila moja profesorska plača takrat kakih 600 dojče mark (300 €).
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 31, 2011 07:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolega jih je lani (na mojo pobudo) kupil SH (a skoraj nerabljene) za 60.- € par ! Shocked

Po parih dneh poslušanja je svoje stare Infinity-je spravil v shrambo ! Shocked Wink
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 31, 2011 11:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Letos sem na morju na “beach” kafiču srkal Karlovačko. Glasbo so vrteli seveda skozi C1, pritrjenimi na drevesa. Presenečen sem bil, kako lahko tako majhen zvočnik zapolni odprt prostor.
Tudi ko hodim skozi mesto mimo ene trgovine, iz predverja igrajo C1. Vedno pogledam not, ker ne morem verjeti, da iz njih prihaja tak zvok.

Vsa debata o napakah, luknjah v spektru... se mi zdi čisto mimo, saj za TA DENAR igrajo vrhunsko!
Nazaj na vrh
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 31, 2011 14:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Janzi
so pa mogli biti malo u k***u ti Infinity oz isto novejšii iz slavnega obdobja Harman International da jih je zamenjal za Control One, ker stari z legendarnimi EMIT i so bili tudi najmanjši kar poslušljivi.
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 31, 2011 14:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, seveda ... neka novejša ''j***a'' Wink
LBaudio

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25
Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 01, 2011 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

c1 so res kar zanimivi mini monitorčki, ki v vecini primerov nekoliko presenetijo, sem pa slisal tudi totaln "sonic puke" iz teh zvocnikov v enem os Lj lokalov,......najverjetneje vse fazno zdrkano in pa ocitno je nekoga malo odneslo s tonsko kontrolo....lol

definitivno pa so za tak namen kot jih je nabavil gerchy vec kot zadovoljivi....mp3 & shit iz compa.tm

Custom Aeroports
Custom car audio installs

2 X WR setter dBDrag street B - 2005
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041 853615
asimo

Pridružen/-a: Sre Okt 2011 13:24
Kraj: 03

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 12, 2011 13:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Cena 80eur za par je bila res ugodna.
Jih je še možno kje dobiti za takšen denar?
Nazaj na vrh
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 12, 2011 13:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.bolha.com/dvosistemski-zvocniki/par-zvocnikov-jbl-control-one-oglas1276410782
Nazaj na vrh
asimo

Pridružen/-a: Sre Okt 2011 13:24
Kraj: 03

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 12, 2011 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aja sem mislil, da je bilo govora o novih...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu