| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:12 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | | Danni je napisal/a: | Po moje je vsak, ki prodaja nekaj nedelujočega, in tega dejstva ne zapiše v oglas, mutivoda.
Ne glede na ceno, ki jo zahteva. |
tu se pa motiš mutivoda je tisti je v oglasu napiše da je stvar brezhibna ko pa jo sprobaš pa ni ispravna, če v oglasu ni tehničnega opisa pa enostavno pokličeš, po evropskem zakoniku stara krama nima vrednosti če pa jo vseeno kupiš je to brez garancije ali vračanja ta napis lahko prebereš na vsakem oglasu stere krame v razvitih eu državah |
Nakladaš. Če bi bil pošten, bi v oglasu napisal, da je ojačevalec pokvarjen, ne pa da si napisal, da je ohranjenost 5 od 5.
Prav tako si nakladal potencialnim kupcem, da je crknila samo varovalka. Očitno si preprodajalec hi fi robe in bi v tem primeru varovalko, ki ne stane praktično nič takoj sam zamenjal. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:14 Naslov sporočila: |
|
|
Če si se forumu pridružil samo zaradi, da nekaj bentiš => FAIL
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
Pridružen/-a: Tor Avg 2010 22:34 Prispevkov: 6 Kraj: laško
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:30 Naslov sporočila: |
|
|
nauč se brat potem pa odpri šolo pravilnega opisovanja stere krame v oglasih (mogoč se bomo še kaj naučili, neumnega seveda)
opica je za tebe prevč napredna si vsaj 100 let za
(pa ne ti peterpan)
Nazadnje urejal/a damy Pet Sep 23, 2011 23:52; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:50 Naslov sporočila: |
|
|
Prodam odlično ohranjen Audi A8, kot nov, nevozen, a je treba zamenjati samo svečko. Cena sitnica. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:57 Naslov sporočila: |
|
|
odlično, no še samo nekaj 1000 let pa boš dojel
pa brez zamere jaz se samo hecam
Nazadnje urejal/a damy Sob Sep 24, 2011 08:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:59 Naslov sporočila: |
|
|
Pa mirno spanje, poštenjak! _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Danni
Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38 Prispevkov: 41 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Sep 24, 2011 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | | Danni je napisal/a: | Po moje je vsak, ki prodaja nekaj nedelujočega, in tega dejstva ne zapiše v oglas, mutivoda.
Ne glede na ceno, ki jo zahteva. |
tu se pa motiš mutivoda je tisti je v oglasu napiše da je stvar brezhibna ko pa jo sprobaš pa ni ispravna, če v oglasu ni tehničnega opisa pa enostavno pokličeš, po evropskem zakoniku stara krama nima vrednosti če pa jo vseeno kupiš je to brez garancije ali vračanja ta napis lahko prebereš na vsakem oglasu stere krame v razvitih eu državah |
Motiš se ti ali pa samo namenoma zavajaš:
V vseh EU oglasih piše, da ni nobene garancije (to je potrebno zapisat po zakonu o varstvu potrošnikov), kar pa še ne pomeni, da je roba pokvarjena. Če se že sklicuješ na razvito Evropo, bi lahko vedel, da tam opišejo še najmanjšo prasko, ki je prostemu očesu skoraj nevidna, samo zato, da je kupec čim bolje seznanjen z dejanskim stanjem zadeve, ki jo kupuje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 24, 2011 22:16 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | | ... bla bla ... |
Če je stvar nedelujoča se to napiše že v samem oglasu.
Vse ostalo je mutivoda. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Sep 24, 2011 22:51 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | odlično, no še samo nekaj 1000 let pa boš dojel
pa brez zamere jaz se samo hecam |
Če prav razumem, se hecaš z oglasi? Pa se potem zabavaš, ko te ljudje kličejo in jim pač poveš, da je stvar načeloma odlična, le dela ne!
Na ebayu bi te zabrisali ven v šusu, ker takim, ki ne zapišejo, da je neka stvar nedelujoča, pravijo preprosto prevaranti.No, ti se pa samo hecaš.Čuden smisel za humor, ni kaj!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 10:05 Naslov sporočila: |
|
|
| najlepša hvala za nasvet vsem, in res je bila moja napaka da nisem napisal še v oglasu bolj natančen opis.se opravičujem za nevšečnosti |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 11:23 Naslov sporočila: |
|
|
Malenkost na bipolarnost tole meji  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
polica
Pridružen/-a: Pet Mar 2009 15:51 Prispevkov: 18 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 12:12 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | damy je napisal/a: | odlično, no še samo nekaj 1000 let pa boš dojel
pa brez zamere jaz se samo hecam |
Če prav razumem, se hecaš z oglasi? Pa se potem zabavaš, ko te ljudje kličejo in jim pač poveš, da je stvar načeloma odlična, le dela ne!
Na ebayu bi te zabrisali ven v šusu, ker takim, ki ne zapišejo, da je neka stvar nedelujoča, pravijo preprosto prevaranti.No, ti se pa samo hecaš.Čuden smisel za humor, ni kaj!  |
Pravzaprav je tu malce teme.Preko e-bay dobiš velikokrat šrot.Pa brez zamere ampek sem že več kot 100 zadev kupil preko e-baya.Star kasetar, olačevalec, cca 20-več ima skrite in vidne napake.Prodajalec pa napiše da je stvar delujoča.pa npr. Odlično mint ohranjen ojačevalec, pa vse recenzije in ooh.Potem pa napiše da nima vtičnega kabla.Kako frajer ve da zadeva dela ?? Manjša napaka, potrebno je zamnejati gumice itd..?? Bilo bi bolj pošteno, da se napiše prodam za rezervne dela ali pa "potreben popravila ali pregleda". tako pa nemalokrat naletiš na oglase, jer napišejo, da "poznavalci že vedo za kaj gre" in znajo ceniti vrednost le tega. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 661 097 |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 13:28 Naslov sporočila: |
|
|
Na jugu pravijo:"Ko priznaje, pola mu se prašta!".Mislim, da s tem lahko stvar zaključimo kar se tiče tega nesrečnega oglasa.
Ostaja pa seveda tema okoli samega ojačevalnika.Ni samo moje mnenje, da se da okoli takih "veteranskih" stvari, če imajo res neko klaso, zgraditi za malo denarja izvrsten sistem!Ojačevalniki tudi takih "masovnih" firm kot so Pioneer, Kenwood, Marantz, pozabljeni Akai, pa preminuli Sansui in nekoč nedosegljivi Luxman in še nekateri, ki se jih da dandanašnji res dobit ugodno, dajejo od sebe zvok, da debelo gledaš! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Ned Sep 25, 2011 13:32 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Na jugu pravijo:"Ko priznaje, pola mu se prašta!".Mislim, da s tem lahko stvar zaključimo kar se tiče tega nesrečnega oglasa.
Ostaja pa seveda tema okoli samega ojačevalnika.Ni samo moje mnenje, da se da okoli takih "veteranskih" stvari, če imajo res neko klaso, zgraditi za malo denarja izvrsten sistem!Ojačevalniki tudi takih "masovnih" firm kot so Pioneer, Kenwood, Marantz, pozabljeni Akai, pa preminuli Sansui in nekoč nedosegljivi Luxman in še nekateri, ki se jih da dandanašnji res dobit ugodno, dajejo od sebe zvok, da debelo gledaš! |
Kar pa se e-baya tiče, pa imam očitno res srečo!Seveda nisem kupoval le audio komponent, predvsem sem veliko nabavljal tudi za avto.Vedno so zadeve tekle kot po maslu, od dobav do kakovosti.
Res pa je, da vedno kupujem na avstrijskem ali nemškem.Morda je kje drugje kako drugače. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|