| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2011 09:46 Naslov sporočila: |
|
|
Pred časom je bilo govora o krmiljenju SB z Samsung telefoni.
Kupil sem Samsung Star2(GT-S52600) in me zanima, ali je z primernim firmwarejem uporaben v ta namen? _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2011 18:07 Naslov sporočila: |
|
|
Tole gre na Bado, torej nimaš primernega programa  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2011 20:05 Naslov sporočila: |
|
|
| mitko je napisal/a: | Tole gre na Bado, torej nimaš primernega programa  | THX. Mammu mu, ravno ta model nima Bade.  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

|
Objavljeno: Pon Sep 12, 2011 08:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Če prav razumem ima tvoj telefon interface Touchwiz, ki teče na Badi in ne na Androidu. Za Androide menda so opcije sqeezecontrolerja za Bado pa jih preverjeno ni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Pon Sep 12, 2011 14:24 Naslov sporočila: |
|
|
| mitko je napisal/a: | | Če prav razumem ima tvoj telefon interface Touchwiz, ki teče na Badi in ne na Androidu. Za Androide menda so opcije sqeezecontrolerja za Bado pa jih preverjeno ni. | Tip v štacuni je rekel, da naj bi moj telefon laufal na Androidu, model 1 pa na nečem drugem. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Sep 13, 2011 01:25 Naslov sporočila: |
|
|
Narobe je rekel. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 13, 2011 18:51 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | | Narobe je rekel. |
Pa mu sedaj to dokaži. Glavno da je prodal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hifi&me
Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12 Prispevkov: 91 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Sep 13, 2011 23:21 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | | mitko je napisal/a: | | Če prav razumem ima tvoj telefon interface Touchwiz, ki teče na Badi in ne na Androidu. Za Androide menda so opcije sqeezecontrolerja za Bado pa jih preverjeno ni. | Tip v štacuni je rekel, da naj bi moj telefon laufal na Androidu, model 1 pa na nečem drugem. |
Nesi ga nazaj pa zamenjaj za drugega. Če ni minilo več kot 8 dni odkar si ga kupil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

|
Objavljeno: Sre Sep 14, 2011 07:24 Naslov sporočila: |
|
|
| hifi&me je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | | mitko je napisal/a: | | Če prav razumem ima tvoj telefon interface Touchwiz, ki teče na Badi in ne na Androidu. Za Androide menda so opcije sqeezecontrolerja za Bado pa jih preverjeno ni. | Tip v štacuni je rekel, da naj bi moj telefon laufal na Androidu, model 1 pa na nečem drugem. |
Nesi ga nazaj pa zamenjaj za drugega. Če ni minilo več kot 8 dni odkar si ga kupil. | Ravno to nameravam, saj ima zadeva probleme z najpreprostejšimi operacijami kot so čisto običajni klici, zmrzuje, da se ne da klica prekinit in samodejno preskakuje med meniji kakor mu paše, tako da je ženin mobilec, preprost model, prava "švicarska ura" napram njemu. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mac
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19 Prispevkov: 108 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 11:31 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | | hifi&me je napisal/a: | | mestn pu je napisal/a: | | mitko je napisal/a: | | Če prav razumem ima tvoj telefon interface Touchwiz, ki teče na Badi in ne na Androidu. Za Androide menda so opcije sqeezecontrolerja za Bado pa jih preverjeno ni. | Tip v štacuni je rekel, da naj bi moj telefon laufal na Androidu, model 1 pa na nečem drugem. |
Nesi ga nazaj pa zamenjaj za drugega. Če ni minilo več kot 8 dni odkar si ga kupil. | Ravno to nameravam, saj ima zadeva probleme z najpreprostejšimi operacijami kot so čisto običajni klici, zmrzuje, da se ne da klica prekinit in samodejno preskakuje med meniji kakor mu paše, tako da je ženin mobilec, preprost model, prava "švicarska ura" napram njemu. |
In sklicuj se na skrito napako, ne uveljavljati garancije!!!
http://www.zps.si/pravice/mobilniki-tv-splet/mobilni-telefon-neprestano-ugasa-4-2011.html?Itemid=634 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 13:00 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa se sklicuješ tudi na to, da tvoj telefon kar naprej kliče mene brez tvoje vednosti
DA ne zaidemo iz teme: za s8500, hardversko mrcino brez možganov (beri: bada os) se dobi že tudi Android platforma. POtem bi načeloma moral delovati tudi squeezekontroler. Nisem še preizkusil, ker bo v kratkem prišla bada 2.0 in ji bom dal še eno priložnost  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 19:55 Naslov sporočila: |
|
|
Kupte si apple
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
ZAKAJ ??? _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 21:39 Naslov sporočila: |
|
|
čudno vprašanje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|