| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 01, 2011 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
| CRV je napisal/a: | Kaj pametnega že izveš,samo nikjer pa ne piše cene, tko da ne veš koliko zahteven si in kolk moraš dat za to !Recimo men neki pomen dobr zvok ,samo kje sem bolj pri začetnikih al na sredini ali pa je zame samo najbolše in dražje dovolj ? Sej kje piše da se začne pri zvočnikih za 300-400 evrov ? Sej dobiš komplet kino sistem za 100 evrov  |
ajd ...prjatu....sej te lahko tako imenujem ali pač ne?
vsak zase vsaj približno ve kakšno je njegovo poznavanje audia ,itd....
sej te nategnejo enkrat al pa 2x , večkrat te pa že težko.predvsem gre vsem tem trgovinam v nos nenormalno hitr razvoj diy scene v sloveniji ....
kako lahko eni ..kao abervezniki dobijo tak sound?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Sep 01, 2011 21:55 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | CRV je napisal/a: | Kaj pametnega že izveš,samo nikjer pa ne piše cene, tko da ne veš koliko zahteven si in kolk moraš dat za to !Recimo men neki pomen dobr zvok ,samo kje sem bolj pri začetnikih al na sredini ali pa je zame samo najbolše in dražje dovolj ? Sej kje piše da se začne pri zvočnikih za 300-400 evrov ? Sej dobiš komplet kino sistem za 100 evrov  |
sej te nategnejo enkrat al pa 2x , večkrat te pa že težko.predvsem gre vsem tem trgovinam v nos nenormalno hitr razvoj diy scene v sloveniji ....
kako lahko eni ..kao abervezniki dobijo tak sound?  | Komot lahko ja rečeš prjatu zakaj ne Uglavnem ajde recimo za 100 evrov komplet sistem so že res uni kupci ki pojma nimajo sploh kaj pomen 5.1 recimo ! Pol gremo pa naprej da recimo kupiš resiver za enih 250 evrov pa ene samostoječe zvočnike za enih 200-250 evrov in zadeva je lahko v majhni sobi za ne preveč zahtevnega dokaj solidno in bo človk zadovoljen in ne rabi dajat več ker mu je škoda denarja ! Recimo jest sem mal bolj zahteven in sem dal čez 500 za resiver in 500 za sub pa za dva samostoječa 350 evrov itd. Zdej pa kako nekdo ki še ni imel kaj podobnega pa vseeno ima ene želje, lahko ve kje naj začne v katerem cenovnem razredu ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 14:35 Naslov sporočila: |
|
|
| CRV je napisal/a: | | drago67 je napisal/a: | | CRV je napisal/a: | Kaj pametnega že izveš,samo nikjer pa ne piše cene, tko da ne veš koliko zahteven si in kolk moraš dat za to !Recimo men neki pomen dobr zvok ,samo kje sem bolj pri začetnikih al na sredini ali pa je zame samo najbolše in dražje dovolj ? Sej kje piše da se začne pri zvočnikih za 300-400 evrov ? Sej dobiš komplet kino sistem za 100 evrov  |
kako lahko eni ..kao abervezniki dobijo tak sound?  | Komot lahko ja rečeš prjatu zakaj ne Uglavnem ajde recimo za 100 evrov komplet sistem so že res uni kupci ki pojma nimajo sploh kaj pomen 5.1 recimo ! Pol gremo pa naprej da recimo kupiš resiver za enih 250 evrov pa ene samostoječe zvočnike za enih 200-250 evrov in zadeva je lahko v majhni sobi za ne preveč zahtevnega dokaj solidno in bo človk zadovoljen in ne rabi dajat več ker mu je škoda denarja ! Recimo jest sem mal bolj zahteven in sem dal čez 500 za resiver in 500 za sub pa za dva samostoječa 350 evrov itd. Zdej pa kako nekdo ki še ni imel kaj podobnega pa vseeno ima ene želje, lahko ve kje naj začne v katerem cenovnem razredu ! |
no jaz sem najbrž osamljen primer na tem forumu,ki je veliko denarja zmetal v vintage hi fi.za marsikak vintage receiver sem dal okoli 500 eur...pri zvočnikih (novejših) je situacija še bolj extremna...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 19:29 Naslov sporočila: |
|
|
| CRV je napisal/a: | | . Zdej pa kako nekdo ki še ni imel kaj podobnega pa vseeno ima ene želje, lahko ve kje naj začne v katerem cenovnem razredu ! |
Vedu bo tako, da preposluša vsaj nekaj razstavljenih sistemov (razne trgovine, soforumaši...) različnih cenovnih razredov. Tako vsak pač ve kaj mu zadostuje oz do kje se lahko "stegne"! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 21:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Soundfreak je napisal/a: | | CRV je napisal/a: | | . Zdej pa kako nekdo ki še ni imel kaj podobnega pa vseeno ima ene želje, lahko ve kje naj začne v katerem cenovnem razredu ! |
Vedu bo tako, da preposluša vsaj nekaj razstavljenih sistemov (razne trgovine, soforumaši...) različnih cenovnih razredov. Tako vsak pač ve kaj mu zadostuje oz do kje se lahko "stegne"! | Naj bi bilo tako ja samo v trgovinah z 5m stropom in 300 kvadratov prostor in naprej ne vem kako se sploh kej sliš Najbolš verjetno soforumaši in kolegi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 22:00 Naslov sporočila: |
|
|
crv pridi kdaj na kakšno diy srečanje na vranskem..tam boš najbrž srečal še največ ljubiteljev dobrega zvoka ,ki niso obremenjeni z velikimi firmami in najbrž boš od tam še največ odnesel.pa še kakšno domačo potico,štrudl in pijačo dobiš gratis.
in marsikdo ti bo pokazal kaj se da doma naredit,da dobiš zelo dober zvok. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|