Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

PASIVNI PREDOJAČEVALEC
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 21:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hugoss je napisal/a:
Pozdravljeni.
morda še nisem sprobal dobrega aktivnega preampa (oz. vem da nisem takega, ki bi prekašal pasivo), zato vljudno vabim soforumaše (vnovič), da se kdo oglasi s svojim aktivnim primerkom in preizkusimo v mojem sistemu. (vino in pršut še vedno čakata). spodaj slika v zvezi z možnostmi primerjave.
lp

Če ne bi bil čisto na drugem koncu države bi se zagotovo oglasil, tako pa... Rolling Eyes
Pa ne bi prišel zaradi "tekmovanja predojačevalnikov" ampak zaradi vina in pršuta. Very Happy Imel sem namreč možnost nekajtedenskega preizkusa TVC predojačevalnika in mislim da je zadeva še kako dobra v kombinaciji z mojimi NuForce končnimi stopnjami. Dolgo časa sem bil zelo ogret ravno za tem Solaja TVC-jem, pa Music First Audio, a želel sem daljinsko upravljanje in precej vhodov (tudi XLR), vse to pa bi dobil le z najdražjim modelom MFA, ki stane okoli 8000 funtov.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hugoss

Pridružen/-a: Sob Dec 2010 20:32
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 22:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before, ta primerek SA TVC ima 6 vhodov, od katerih je eden XLR (seveda tudi remote).
slovenija je majhna Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 23:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, saj vem da ima XLR vhod in XLR izhod (poleg RCA). Morda me nisi dobro razumel, ker sem vse povedal v eni sapi, pomešano. Ampak na daljinsko pa gotovo ni. Naj pojasnim še, da sem imel doma nekdanji TVC od "audiofilla".

(fotografija iz audiofillove galerije!)

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu