| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 21:03 Naslov sporočila: |
|
|
| hugoss je napisal/a: | Pozdravljeni.
morda še nisem sprobal dobrega aktivnega preampa (oz. vem da nisem takega, ki bi prekašal pasivo), zato vljudno vabim soforumaše (vnovič), da se kdo oglasi s svojim aktivnim primerkom in preizkusimo v mojem sistemu. (vino in pršut še vedno čakata). spodaj slika v zvezi z možnostmi primerjave.
lp |
Če ne bi bil čisto na drugem koncu države bi se zagotovo oglasil, tako pa...
Pa ne bi prišel zaradi "tekmovanja predojačevalnikov" ampak zaradi vina in pršuta. Imel sem namreč možnost nekajtedenskega preizkusa TVC predojačevalnika in mislim da je zadeva še kako dobra v kombinaciji z mojimi NuForce končnimi stopnjami. Dolgo časa sem bil zelo ogret ravno za tem Solaja TVC-jem, pa Music First Audio, a želel sem daljinsko upravljanje in precej vhodov (tudi XLR), vse to pa bi dobil le z najdražjim modelom MFA, ki stane okoli 8000 funtov.
 _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hugoss
Pridružen/-a: Sob Dec 2010 20:32 Prispevkov: 20 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 22:05 Naslov sporočila: |
|
|
before, ta primerek SA TVC ima 6 vhodov, od katerih je eden XLR (seveda tudi remote).
slovenija je majhna  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 23:45 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, saj vem da ima XLR vhod in XLR izhod (poleg RCA). Morda me nisi dobro razumel, ker sem vse povedal v eni sapi, pomešano. Ampak na daljinsko pa gotovo ni. Naj pojasnim še, da sem imel doma nekdanji TVC od "audiofilla".
(fotografija iz audiofillove galerije!) _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|