Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Stereo Hi-fi Galerija
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
androsalvatore

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 23:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 20, 2010 23:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bil danes popoldan z najdražjo.

Tudi jaz sem poslušal Quinto in Tebaldi, a bil totalno razočaran. Da nebi naševal ostalo.

Zvok zame suhoparen, dobr sam pr mejhni glasnosti pol se pa vse zgubi in hrešči. Ja tud gramofon al ni bil dobr naštelan al je pa nekaj druzga da ni zašpilou kot bi blo treba. Mal me je presenetlo da se zdej zvočniki postavlajo na vsako stran vrat, da se dela prepih in da stoječi valovi, ki motjo pr poslušanju grejo v drugo sobo nagajat. Jst kej tazga do zdej še nisem vidu ne slišau na nobenmu sejmu niti predstavitvi.

No najbl sem bil pa razočaran, ko sem prebiral da bo Ajka res predstavil tolk sistemov in sem računal da človek ve kaj dela, sploh k dostkrat druge kritizira a sam je res kot sem imel vtis razgledan. Tale njegova predstavitev pa mi je odprla luč da on verjeten mal tapka u megli, sploh k je postavu sisteme u sobe s postlami - ne vem ali je zdej tole nov trend, da prneseš sabo pručko in da poslušaš hifo poleg žene ko drema. Ja tokrat jo je čist mem udaru. Al se jim ni lublo postaviti kot treba ali pa so res prepričani da je njihovo dobr neglede kako sistem postavjo, pa če tud na glavo. Mislim da je en sistem celo špilau u kuhinji????

Mal več sem pričakoval od Unison lampaša pa tudi kaka končna in pred od Accuphase bi se lohk najdla za poslušanje, če je bilo toliko sob na voljo.

Škoda k nism imel fotkiča sabo da poslikam a verjetn bo kdo drug kej gor dal.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

androsalvatore je napisal/a:

Tudi jaz sem poslušal Quinto in Tebaldi, a bil totalno razočaran. Da nebi naševal ostalo.

Zvok zame suhoparen, dobr sam pr mejhni glasnosti pol se pa vse zgubi in hrešči. Ja tud gramofon al ni bil dobr naštelan al je pa nekaj druzga da ni zašpilou kot bi blo treba. Mal me je presenetlo da se zdej zvočniki postavlajo na vsako stran vrat, da se dela prepih in da stoječi valovi, ki motjo pr poslušanju grejo v drugo sobo nagajat. Jst kej tazga do zdej še nisem vidu ne slišau na nobenmu sejmu niti predstavitvi.

No najbl sem bil pa razočaran, ko sem prebiral da bo Ajka res predstavil tolk sistemov in sem računal da človek ve kaj dela, sploh k dostkrat druge kritizira a sam je res kot sem imel vtis razgledan. Tale njegova predstavitev pa mi je odprla luč da on verjeten mal tapka u megli, sploh k je postavu sisteme u sobe s postlami - ne vem ali je zdej tole nov trend, da prneseš sabo pručko in da poslušaš hifo poleg žene ko drema. Ja tokrat jo je čist mem udaru. Al se jim ni lublo postaviti kot treba ali pa so res prepričani da je njihovo dobr neglede kako sistem postavjo, pa če tud na glavo. Mislim da je en sistem celo špilau u kuhinji????

Mal več sem pričakoval od Unison lampaša pa tudi kaka končna in pred od Accuphase bi se lohk najdla za poslušanje, če je bilo toliko sob na voljo.

Vidim da obladaš zadevo pa me zanima kako bi ti pristopil postavitvi sistemov ! Kaj je pričkovat od ene komponente, od enega sistema ?
Da bi bilo dobro !!!
Mal bolj detaljno, strukovno razloži !
Kaj je to suhoparen in kaj je pravilen zvok ????
Kaj je ta prokleti Ajka spet zavozlal ???
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne bom se spuščal v ''strokovne'' ocene, me pa moti to ''mrcvarjenje'' slovenščine ! Crying or Very sad Res, da smo na forumu ... a vseeno ! Sad
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No takole se me pa resnično lahko pripravi do bruh..ja
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Človek sicer ima pravico do svojega mnenja. pa magari je to proti enemu od najuglednejših članov foruma.
Druga stvar pa je, da sam na temle forumu sodelujem morda v glavnem zato, ker so na njem ljudje, ki ne mrcvarijo našega materinega jezika kot se to dogaja (žal!) na večini drugih!
Upam, da bo tako tudi ostalo!
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se popolnoma strinjam.
Njegoš

Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31
Kraj: LUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 00:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jezik predstavlja človeka bolj kot njegova obleka ali status. Jezik je enostavno- praznina ali bogatstvo duše, zmedenost ali praznina uma.

Lp
Nazaj na vrh
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 02:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale njegova predstavitev pa mi je odprla luč da on verjeten mal tapka u megli, sploh k je postavu sisteme u sobe s postlami - ne vem ali je zdej tole nov trend, da prneseš sabo pručko in da poslušaš hifo poleg žene ko drema.

U3 sčekiram u kašn megl sej Ajka zgubu. Hopam d' seu tud men "odprla luč" ... Laughing
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 09:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mrcvarijo audio precej več kot jezik !!!! Twisted Evil
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 09:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nihče še ni pokomentiral Super Pavarottijev.

Zame je ta sistem zvezda predstavitve: velik zvok, ki se širi daleč na obe strani zvočnika, z veliko detajli, a neutrudljiv, odlično se znajde v relativno veliki sobi. Igrajo glasbo, na kratko. Morda en minus (pa še to sem poslušal samo eno skladbo): vokal je "prevelik", imaš občutek, da te bodo usta pojedla Smile
Nekako se ne morem znebiti občutka, da je treba zasluge pripisati zvočniku in ne ostalim komponentam. Namreč, ko so priključeni monitorji je zvok...nezanimiv.
Ajka je omenil, da se Pavarottiji umikajo iz proizvodnje. Na netu je zelo malo informacij o teh zvočnikih, kar me preseneča. Morda je vzrok to, da s svojo pojavo dajejo občutek, da sodijo v majhno sobo, kjer ne zaigrajo in jih posledično ljudje ne prepoznajo kot dobre zvočnike...
Kljub majhnosti bi jim pripisal, da morajo okoli sebe imeti vsaj 1,5m prostora, da se izkažejo. Nekako tako, kot moji Arieli Cool

Z lahkoto bi živel z njimi Exclamation

p.s.: Ajka pa seveda fajn dečko, kot se mi je zdelo še preden sem ga osebno spoznal Smile
Nazaj na vrh
marvin

Pridružen/-a: Sre Nov 2008 21:44
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 13:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni pa ta androsalvatore smrdi na enega starega forumaša, ki ajke ne prebavlja!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051-202-804
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
Nihče še ni pokomentiral Super Pavarottijev.

Zame je ta sistem zvezda predstavitve: velik zvok, ki se širi daleč na obe strani zvočnika, z veliko detajli, a neutrudljiv, odlično se znajde v relativno veliki sobi. Igrajo glasbo, na kratko. Morda en minus (pa še to sem poslušal samo eno skladbo): vokal je "prevelik", imaš občutek, da te bodo usta pojedla Smile
Nekako se ne morem znebiti občutka, da je treba zasluge pripisati zvočniku in ne ostalim komponentam. Namreč, ko so priključeni monitorji je zvok...nezanimiv.
Ajka je omenil, da se Pavarottiji umikajo iz proizvodnje. Na netu je zelo malo informacij o teh zvočnikih, kar me preseneča. Morda je vzrok to, da s svojo pojavo dajejo občutek, da sodijo v majhno sobo, kjer ne zaigrajo in jih posledično ljudje ne prepoznajo kot dobre zvočnike...
Kljub majhnosti bi jim pripisal, da morajo okoli sebe imeti vsaj 1,5m prostora, da se izkažejo. Nekako tako, kot moji Arieli Cool

Z lahkoto bi živel z njimi Exclamation

p.s.: Ajka pa seveda fajn dečko, kot se mi je zdelo še preden sem ga osebno spoznal Smile

Super Pavarottijev ? Shocked Nisem videl !? Sad

Verjetno misliš Opera Callas monitorje !? Wink
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

marvin je napisal/a:
Meni pa ta androsalvatore smrdi na enega starega forumaša, ki ajke ne prebavlja!

Saj to v bistvu moderator lahko dosti hitro ugotovi... Sicer pa to na tem forumu ne bi bilo prvič!
Nazaj na vrh
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janzi je napisal/a:

Super Pavarottijev ? Shocked Nisem videl !? Sad

Verjetno misliš Opera Callas monitorje !? Wink

Laughing Ja, res izgledajo tako skromno, da jih lahko spregledaš. So v sobi nasproti Tebaldijev, vitki, samostoječi Wink Vsaj v petek in soboto popoldan so bili.

Nazaj na vrh
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ce govorite o teh zvocnikih je to model Opera Callas SP ( Super Pavarotti )ki pri meni doma spilajo ze sigurno tri leta .
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Stran 2 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu