| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Mar 18, 2010 00:19 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | jernejc, na linku, ki si ga podal, sem naročil par stvari, ki se jih res veselim in še po zelo ugodni ceni!Pa za povrhu še brez poštnine!
Med drugim par CD-jev od Alice Coltrane, par CD-jev, ki so mi še manjkali od Jana Garbareka in Terje Rypdala, plato, ki sem jo že nekaj časa iskal od Peter Hammilla, pa dve od Netrbko, pa nekaj koncertnih DVD-jev...
East of Eden bodo pa naslednjič, ker bo treba malce dlje počakat.
Še enkrat hvala!
Žal pa dotične plate od Kirka nimajo, a vse tudi ne more biti!Tisto bom pač naročil pri Amazonu! |
pa si pazil, da ne prekoračiš vsote 22 evrov? Če ne, bo pela carina ..
Krokar, če naročaš samo eno plato, je glede poštnine cenejši od Amazona tudi angleški www.hmv.co.uk . Tam daš za vsako plato (ali BOX !) 2.5 funta. Pomeni, da sem za box Hitchokovih 15 filmov dal za poštnino 2.5 funta.
Konkretno je plata ki jo iščeš 7 funtov +2.5 funta- okoli 11 evrov !
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?sku=840352&ctx=280%3B-1%3B-1%3B-1%3B-1
Pri angleškem nakupu moraš k ceni dodati še 5%. Njihov davek je samo 15%, naš pa 20% ! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Mar 18, 2010 09:30 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda sem gladko pozabil, da gre za Švicarsko firmo!
Ampak plate, ki sem jih naročil, so presenetljivo poceni(pa nisem gledal na ceno kot izključno merilo!), že od 4,8€ naprej, tako da se zaradi dodatnih dajatev tudi ne bom razjokal!Bom pač v bodoče naročal bolj po malem naenkrat!Vsaka šola pa nekaj stane!
jazz hvala pa tudi za ta dodatni link, ki si ga navedel!Bom tudi to izkoristil!
No, če si nekaj želim, pa tudi ne gledam na vsak Euro, a če za isto stvar dobim nekje boljšo ponudbo to rad izkoristim!Verjetno nisem izjema!? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Mar 22, 2010 14:16 Naslov sporočila: |
|
|
Lepo presenečenje od Grooves!Kar sami mi bodo razbili pošiljko na 3 ali 4 parcialn.Torej tisto, kar imajo na skladišču, prejmem takoj, kar pride tekom tedna malce pozneje(a se bil že po 3 dnevih obveščen o odpremih že teh), na par pa jih bo potrebno še malce počakati.
Torej izhaja, da mi tudi dajatev ne bo potrebno kaj dosti plačevat!
na hmv.com pa bom poleg Kirka lahko naročal tudi vrsto koncertnih dvd-je, ki ji imajo po res super cena! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Mar 22, 2010 14:20 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Lepo presenečenje od Grooves!Kar sami mi bodo razbili pošiljko na 3 ali 4 parcialn.Torej tisto, kar imajo na skladišču, prejmem takoj, kar pride tekom tedna malce pozneje(a se bil že po 3 dnevih obveščen o odpremih že teh), na par pa jih bo potrebno še malce počakati.
na hmv.com pa bom poleg Kirka lahko naročal tudi vrsto koncertnih dvd-je, ki ji imajo po res super cenah! |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Mar 22, 2010 14:56 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Lepo presenečenje od Grooves!Kar sami mi bodo razbili pošiljko na 3 ali 4 parcialn.Torej tisto, kar imajo na skladišču, prejmem takoj, kar pride tekom tedna malce pozneje(a se bil že po 3 dnevih obveščen o odpremih že teh), na par pa jih bo potrebno še malce počakati.
na hmv.com pa bom poleg Kirka lahko naročal tudi vrsto koncertnih dvd-je, ki ji imajo po res super cena! |
Če ti razdele na dve pošiljki in obe padeta v sklop nad 22 evrov, potem boš plačal še več- dvakratne dajatve carinske službe.
To so meni enkrat naredili na angleškem Amazonu(takrat se je še plačeval davek na vse tuje stvari), sem jim pisal in so mi povrnili razliko. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 00:30 Naslov sporočila: |
|
|
Vse skupaj teče kot po maslu!Dobil sem že 3 pošiljke, četrta je od danes na poti .Potem je moje prvo naročilo pod streho brez kakršnihkoli dajatev ali stroškov pošiljanja!
Ob vsaki pošiljki dobim mail, da je bil paketek odpremljen in kaj je notri, čez 2 dni je stvar pri meni s čisto normalno pošto.Idealno in priporočam vsakomur! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 08:19 Naslov sporočila: |
|
|
| Ali niso Švicarji tudi v šengenskem območju? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 10:08 Naslov sporočila: |
|
|
| Wolumen je napisal/a: | | Ali niso Švicarji tudi v šengenskem območju? |
Vili Teli bodo vedno nekaj posebnega - lahk se zajebavajo k cel svet daje v njihove banke. Ko bo to enkrat zablokirano, poj bodo še prosili
Tole bi bolj spadalo v "Kultura, kam greš?": Vsi ploščki švicarske avantgardne založbe Hat Hut sponzorirani s strani letalske družbe in bank. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 11:52 Naslov sporočila: |
|
|
Ne bi bilo dobro, da bi si kdo tale post od jazz narobe razlagal!
V mojem primeru gre zgolj za naročanje glasbenih DVD-jev in CD-jev od distribucijske hiše Grooves.Imajo ogromno število naslovov, veliko cen je res zelo nizkih, večina ostalih pa še vedno zelo ugodnih, dobavnih rokov pa se več kot držijo.
Sam sem naročil 13 CD-jev in DVD-jev, do sedaj so mi jih v treh pošiljkah poslali 8, ostanek je na poti od včeraj.
Glede poštnine sem navedel neresnico:ta obstaja in je za 2 CD-ja ali DVD-ja 3€, za 4ali 5 pa 6€, kar pa je vseeno malo!Je pa npr. izhodiščna cena določenih jazz albumov založbe ECM smešnih 6,89€!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
Praviš, da so ti pri Grooves zaračunali poštnino?
Če je res, potem je to nekaj novega. Nazadnje sem naročil januarja letos in je bilo vse brez poštnine.
...pa mi ni dalo miru in sem nametal par cdjev v košarico in voila...You have qualified for free shipping
LP Jernej _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 15:13 Naslov sporočila: |
|
|
To je pisalo tudi pri meni!
Moji računi so znašali 21,48€(1xCD, 1xDVD)+3€poštnina, 21,18€(1xCD, 1xDVD)+3€poštnina ter 21,96€(3xCD, 1xDVD)+6€poštnina. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Čet Maj 06, 2010 16:18 Naslov sporočila: |
|
|
Naj rečem, da sem s servisem pri Grooves zelo zadovoljen, pa poštnina gor ali dol!
Tudi cenejši CD-ji in DVD-ji so brezhibne zvočne kakovosti, ne pa kot kakšno neposlušljivo sr.... iz košar pri BB!
Moje toplo priporočilo tudi vsem ostalim!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|