| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Matejko
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 11:08 Prispevkov: 5 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 05, 2010 11:14 Naslov sporočila: Kateri servis za Infinity zvočnike? |
|
|
Eden od mojih Infinity zvočnikov (model Alpha 20) je doživel padec po tleh, pri katerem je visokotonec nekoliko zažel izven svojega ležišča (vsaj na videz je to edina posledica).
Zanima me, kam v Ljubljani ali bližnji okolici peljati zvočnik na servis? Zvočnik je bil sicer kupljen v Big Bangu, a sodeč po izkušnjah nekaterih z njihovim servisom, me ne vleče da bi ga na popravilo peljal k njim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Matejko
Pridružen/-a: Pet Mar 2010 11:08 Prispevkov: 5 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 06, 2010 15:59 Naslov sporočila: |
|
|
Huh, ni nobene ideje?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Goran_82
Pridružen/-a: Pet Jul 2008 21:35 Prispevkov: 79 Kraj: štajerska
|
Objavljeno: Sob Mar 06, 2010 16:10 Naslov sporočila: |
|
|
| Bigbang nima svojega servisa, ampak pošlje aparat k lokalnem serviserju, ki je pooblaščen za Infinity. Vprašaj h komu oni pošiljajo, pa sam odnesi na isti servis. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 07, 2010 08:13 Naslov sporočila: |
|
|
| zakaj pa sam ne probaš popraviti? Probaj visokotonec najprej odšravfati in poglej če ni od sile se samo premaknil iz ležišča. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31 Prispevkov: 331 Kraj: LUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Mar 07, 2010 08:37 Naslov sporočila: |
|
|
vprašaj v CHROMA SERVIS,je prav tako pooblaščen serviser za BB.
www.rtvservis-chroma.si nekaj visokotoncev ima v večini za Bw???
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|