Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Potrebujem pomoč pri nakupu cd predvajalnika s 5 ali 6 cd-ji

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Anya

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 23:03
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 15, 2010 23:12    Naslov sporočila: Potrebujem pomoč pri nakupu cd predvajalnika s 5 ali 6 cd-ji Odgovori s citatom

Živijo!
Po dolgih 10 letih se mi je pokvarila cd player kompomenta od Techicsa in sicer s 5 cd-ji. Zdaj iščem novo kompomento, pripravljena sem dati do 400 €. Gledala sem CD predvajalnik Onkyo DX-C390 (6 cdju) a potem sem prebrala veliko negativnih kritik - recimo na amazonu. Definitivno je bil ta predvajalnih moj favorit, zdaj pa nimam pojma kaj kupit. Ne spoznam se dobro na komponente in ne na znamke komponent tako da bi kakšen nasvet prav prišel. Zanima me, če ima kdo cd predvajalnih z večmi cdji - kateri in kako se obnese. Kaj priporočate?
Najlepša hvala za odgovore in upam da se boste razpisali.
Lp,
Anja Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Anya

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 15, 2010 23:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa mogoče http://us.marantz.com/Products/1860.asp - Marantz CC4001 stereo komponenta (CD predvajalnik in changer s petimi diski)?
Nazaj na vrh
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 08:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sony CDP-CX355 je na 300 CD.

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&productId=11041226&langId=-1

Kolega ima še star model, ki je praktično isti kot ta. Uporablja ga 20 ur dnevno (lokal) 7 dni v tednu in že približno 8 let. Zadeva je kvalitetna in tudi zvokovno ni slaba, pa še cenovno je zelo ugodno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za ta denar dobiš že rabljeno Yamaho CDR-HD1500.
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Priporočam to Yamaho, sam sem imel 1300 model, konkretna komponenta, prodal sem jo za 200€. Tako da lahko malo pobrskaš po Ebayu. Še bolj simpl upravljanje.
Nazaj na vrh
Anya

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 14:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, za ta sony cd-player sem tud gledala, super zadevca, ni kaj. Si pa bolj želim cd predvajalnik s 5, max 6 cdji.
Ne želim pa kupiti rabljenega. Yamahe sem tud gledala in sicer cdc697 model. Moti me to, da ne predvaja mp3-jev kot jih tista 2 cd-playerja, ki sem jih omenila zgoraj.
Yamaho CDR-HD1500 pa je čist preeevvčč huda zame Very Happy Very Happy
Sem pa našla novejši cd-player od Marantza: http://us.marantz.com/Products/3069.asp, ki ga lahko dobim iz Italije za malo manj kot 400 € s poštnino vred.
Enega izmed teh 3 cd-playerjov bi rada kupila. Tako da prosim za čimveč komentarjev, kaj se mi bolj splača oz. kateri naj bi bil boljši. Very Happy
Hvala vsem za komentarje in upam, da se boste še bolj razpisali. Very Happy
Nazaj na vrh
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa se bo pretežno predvajalo, originali ali zapečeni CDji/mp3-ji? Če slednje bi bila zanimiva opcija mogoče Squeezebox, tako se še izogneš pečenju CDjev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Anya

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 14:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

definitivno zapečeni cd/mp3 - ji. Squeezebox??? Bom prečekirala na netu Smile
Nazaj na vrh
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 16:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi vzel tega:

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.Product&cont=eu&bus=hf&prod_id=3836&series=comp&type=cd

Pokliči za ceno:

http://www.mediamarket.si/index.html

Rok dobave 3-5 dni iz Nemčije.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 16:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa je kdo od vas sploh že slišal stvari ki jih priporočate?
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 16:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... ampak preden kupiš cd
za vsak slučaj preveri še Squeezebox (Touch ali Duo) - nudi isto in še več,
plus Touch-a imaš lahko še kot predvajalnik svojih slik na Flicker-ju.

... tehnologija je šla malo naprej in je postala enostavnejša in uporabnejša.

lp
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 17:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moja draga se je navadila na Squeezebox do te mere, da jih poslušam vsak dan ker sem ga posodil kolegu. Če imaš namen poslušati mp3, vsekakor Squeezebox.
Nazaj na vrh
Anya

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 17:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Honza: ravno tega sem mislila, sam se zdaj opazila, da mi zgornji link ne dela. V Italiji ga dobiš za 370 € http://www.elettrotop.com/ElettroTop/SchedaArticolo.action?articolo=0098679&mark=TP$0098679.
A potem mi ga lahko tista trgovina pripelje iz Nemčije?
Squeezbox je super zadeva, sem pogledala, a me ne interesira toliko.
A kto ve katera znamka naj bi bila bolš - al Marantz ali Onkyo?
Sama se bolj nagibam k Marantzu.
Nazaj na vrh
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Anya;Pokliči za dobavljivost in ceno!Jaz sem pred tremi dnevi, pri njih vzel, MARANTZ CD 6003,ki je tudi novi model.Čakal sem natanko tri dni.

lp
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 16, 2010 18:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Pa je kdo od vas sploh že slišal stvari ki jih priporočate?
Seveda jaz lastnik Yamahe CDR-HD1500 Laughing
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu