| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2010 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
gledam logitech stran in classic več ni naveden
ali je to ukinjen model?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
klemc
Pridružen/-a: Ned Dec 2009 12:57 Prispevkov: 32 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2010 13:51 Naslov sporočila: |
|
|
| knap je napisal/a: | gledam logitech stran in classic več ni naveden
ali je to ukinjen model?
lp |
Classica se pri nas trenutno ne dobi , še vsaj kakšne 2,3 mesece ga sigurno ne bo. Vprašanje, če sploh še kdaj...
Jaz sem ga naročil na Amazonu za super ceno  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
|
Objavljeno: Pet Jan 08, 2010 14:19 Naslov sporočila: |
|
|
očitno je ukinjen, ker ga več ni na logitech strani
ker tudi če ne bi bilo zaloge, bi še verjetno vedno bil naveden na njihovi strani
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lenuh
Pridružen/-a: Čet Apr 2009 14:35 Prispevkov: 20 Kraj: Dobova
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 13:28 Naslov sporočila: |
|
|
| Prima tale Naim. Se ga pri nas že dobi in po kakšni ceni? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 13:58 Naslov sporočila: |
|
|
Marca naj bi se začel prodajati. Potem verjetno kmalu tudi pri nas...
Predvidena UK cena bo £1350 = cca. 1500 EUR...
Sicer pa tudi obstoječi Uniti (meni) ni slab. Ista zadeva s to razliko, da ima še integriran CDP in je "full-width" velikosti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 22:14 Naslov sporočila: |
|
|
če je že o naimu govora, pa dam še nekaj budget v temo.. Je kdo že slišal philips mci 500? Ima vgrajen streamer in/ali trdi disk. Me mika..
 _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Ned Jan 10, 2010 11:05 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: | Marca naj bi se začel prodajati. Potem verjetno kmalu tudi pri nas...
Predvidena UK cena bo £1350 = cca. 1500 EUR...
Sicer pa tudi obstoječi Uniti (meni) ni slab. Ista zadeva s to razliko, da ima še integriran CDP in je "full-width" velikosti. |
Tvoj predelan Skviz zelo verjetno večino tovarniških music serverjev pospravi v koš.
Bi ga tule enkrat malo predstavil in dodal kak link? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
maksimvs

Pridružen/-a: Pet Dec 2009 8:53 Prispevkov: 19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 11, 2010 14:19 Naslov sporočila: |
|
|
Da ne smetim drugje...
Po prebranih 3/4 Squeezebox teme, sem nekako dognal da bom v bližnji prihodnosti šel v nabavo Squeezeboxa.
Všeč mi je Duet, me pa zanima ali naj bi bil Touch zvokovno boljši?
Potrebno je upoštevati moj sistem ki ni Hi-End. (Marantz 6004, Monitor Audio BR6)
Sicer imam svojo CDteko zripano v WMA 320kBit format za prenosno rabo, vendar se bom lotil ripanja v FLAC zz EACom.
Težava se pojavi ker mi ne najde GAPov. Po pritiskanju F4 tipke se ne zgodi nič. Manjam nastavitve Gap Detection od A do C, vendar ni razlike.
Še nekaj.
FreeDb poišče naslove komadov, ali se kje dobi tudi naslovnice CDjev da bi zadevo spravil v obliko ala Windows Media Player?
Kateri predvajalnik uporabiti za FLACe na računalniku?
Veliko vprašanj, hvala že vnaprej!  _________________ Why can´t we all just get along! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matajur
Pridružen/-a: Ned Mar 2009 19:19 Prispevkov: 28 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pon Jan 11, 2010 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
| maksimvs je napisal/a: | Da ne smetim drugje...
Sicer imam svojo CDteko zripano v WMA 320kBit format za prenosno rabo, vendar se bom lotil ripanja v FLAC zz EACom.
Težava se pojavi ker mi ne najde GAPov. Po pritiskanju F4 tipke se ne zgodi nič. Manjam nastavitve Gap Detection od A do C, vendar ni razlike.
Še nekaj.
FreeDb poišče naslove komadov, ali se kje dobi tudi naslovnice CDjev da bi zadevo spravil v obliko ala Windows Media Player?
|
Glede nastavitve gapov preveri točne nastavitve tvojega programa za tvoj cd pekač. Nekje v tej temi je bilo objavljen link na stran, kako ustrezno nastaviti EAC. Je treba iti skozi kar nekaj nastavitev, da ti pravilno dela.
Glede naslovnic CD-jev sem jaz iskal kar z googlovim iskalnikom slik, potem sem pa vzel nekje srednjo velikost (cca 500x600), da niso prevelike. Shraniš v mapo z komadi. Pazi, slika mora imeti vedno ime cover.jpg (v vsaki mapi enako), da ti jo prikaže.
Za predvajanje pa je tudi bilo na tem forumu napisano. Poišči eno temo, nedolgo nazaj, kjer je bil poleg standardnih predvajalnikov zelo opevan tudi en, ki se mu trenutno ne spomnim imena.
Evo sem bil prijazen, pa sem se potrudil najti temo: TOLE je link. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zoran

Pridružen/-a: Čet Jul 2009 15:12 Prispevkov: 138 Kraj: Prevoje
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 09:23 Naslov sporočila: |
|
|
maksimvs,
Ctrl+A (select all) in potem F4
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
maksimvs

Pridružen/-a: Pet Dec 2009 8:53 Prispevkov: 19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 12:48 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vama.
EAC sem že prej nastavil po tutorialu ki ga je objavil Avdiofill na 3. strani, spreminjal nastavitve, vendar brez uspeha. Očitno je moj laptop prestar.
Zadevo sem instaliral na drug comp in dela bp.
Pa še to. Včeraj sem bil v Aris Jabolko, in mi je gospod (zelo prijazen možakar), pojasnil da se Squeezeboxov pri nas trenutno ne dobi, ter da čakajo na odgovor Logitecha glede dobave. _________________ Why can´t we all just get along! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 13:20 Naslov sporočila: |
|
|
očitno grejo v promet kot vroče žemljice
jaz sem vse mp3, flac obdelal z tag % rename, sem slike zakodiral v vsak file
lahko pa uporabiš tudi brezplačno varianto
http://www.mp3tag.de/en/
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Jan 12, 2010 22:51 Naslov sporočila: |
|
|
| maksimvs je napisal/a: |
Po prebranih 3/4 Squeezebox teme, sem nekako dognal da bom v bližnji prihodnosti šel v nabavo Squeezeboxa.
Všeč mi je Duet, me pa zanima ali naj bi bil Touch zvokovno boljši?
Potrebno je upoštevati moj sistem ki ni Hi-End. (Marantz 6004, Monitor Audio BR6)
|
Lepo pozdravljen in dobrodošel na forumu!
Touch naj bi bil zvokovno boljši od Dueta in Classica. Tako preko digitalnega izhoda kot analognega. Vsaj tako poročajo beta testerji širom sveta. Kateri bo s tvojim sistemom tvoril boljšo sinergijo, pa boš lahko ugotovil edinole s primerjanjem pri sebi doma.
|
Če imaš soliden računalnik in živce, bi ti vsekakor priporočal software o katerem govoriva s Pasuljarisom v tisti temi, katere povezavo je nekje zgoraj objavil Pestilence. Če so nove različice tega softwara že toliko izpopolnjene, da ne povzročajo več preglavic, je to to.
EAC sem že prej nastavil po tutorialu ki ga je objavil Avdiofill na 3. strani, spreminjal nastavitve, vendar brez uspeha. Očitno je moj laptop prestar.
Zadevo sem instaliral na drug comp in dela bp.
|
EAC zna biti muhast če mu kaj ne paše. Sčasoma ti to preide v kri in ko ga enkrat osvojiš, si zmagal. Se pa po drugi strani odkupi s prvovrsnim ripom. V tvojem primeru mu očitno ni pasala cd/dvd enota vgrajena v starem laptopu. Nič novega...
Če se bo še kdo ubadal s tem (mislim ripanje z laptopom), bi predlagal nakup zunanje cd/dvd enote. To ni več drago, bo pa delalo kot se šika. Kolega prav tako ripa z laptopom. Uporablja zunanjo USB Plextorjevo enoto in to dela da si prste poližeš.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|