Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audiofili so res norci;)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Urban25

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 20:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP Acoustic.

Čisto sem out...ta ki je zaj pri meni je od DAVOR-ja, BTW: jaz pa sem bil prejšnjo nedeljo pri vas...še nisem poklical, ker prideva skupaj z <Davorinom. Smile

Skratka ta Onkyo receiver je sicer lep in vse ostalo... ampak ima precej drugačen zvok kot ga je moj imel.
Pa je ta tri leta mlajši, težji, več ima funkcij.
Kot prvo komaj čakam ta teden da se enkrat vidimo, če boste imeli čas, potem pa tak vprašanje kaj bo z mano.
Smile
Zaenkrat je tak, da sem res presenečen nad drugačnostjo zvoka med dvema onkyo receiveroma tak da mislim da kr na prvo žogo nebom nič kupoval.
Vi ste mi sami svetovali internetni nakup, ker lahko robo nazaj pošljem v enem mesecu.
kaj te vem...karkoli že bo, bo v januarju.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 23:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav.

Hmm zakaj manj basa, ta Onkyo je predelan, saj je odpovedal enako kot tvoj. By by, dsp procesor, kar je tovarniški feller in je za to prevezan v pure direct, nobenih tonskih kontrol in effectov. Pri meni basa dovolj.
Mogoče bi moral na starem pogledat, če ni bil vklopljen kak effect ali loudness ali nastavljene tonske kontrole drugače. Če je, pol je odgovor na dlani, in je treba iskati drugje razlog za premalo basa in šusa.Wink
Sicer pa si itak sam slišal, da ima onkyo cd 7222 občutno manj basa kot predelan dvd....
Za dober zvok je pomembna celota ne samo ena komponeta.
To da se sliši nekaj stvari več in drugače pa je razumljivo, saj so v notranjosti drugačni zvokovni moduli.
Pridem kaj naokrog poslušat, ko bo čas.
l.p.
Urban25

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 00:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sad
ja res je...moj CD-player je pač taki kot je:)
tudi to bo.

tisti tvoj pa je zverinica:)
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 10:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
LP Acoustic.

Čisto sem out...ta ki je zaj pri meni je od DAVOR-ja, BTW: jaz pa sem bil prejšnjo nedeljo pri vas...še nisem poklical, ker prideva skupaj z <Davorinom. Smile

Skratka ta Onkyo receiver je sicer lep in vse ostalo... ampak ima precej drugačen zvok kot ga je moj imel.
Pa je ta tri leta mlajši, težji, več ima funkcij.
Kot prvo komaj čakam ta teden da se enkrat vidimo, če boste imeli čas, potem pa tak vprašanje kaj bo z mano.
Smile
Zaenkrat je tak, da sem res presenečen nad drugačnostjo zvoka med dvema onkyo receiveroma tak da mislim da kr na prvo žogo nebom nič kupoval.
Vi ste mi sami svetovali internetni nakup, ker lahko robo nazaj pošljem v enem mesecu.
kaj te vem...karkoli že bo, bo v januarju.

LP

Šola, ne poslušaj druge, poslušaj komponente !!!!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu