Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Integriran ojačevalec z VU metri
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Urban25

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 22:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

UU mater..
Tak grd je lahko samo fršterker za v avto...da ga v prtljažnik skrijem.

to nebo v ožjem izboru.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 23:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Shocked No... vsakemu svoje...

..OK... nekaj me zanima. Če je Pioneer grd, kaj je potem npr. to? Very Happy

Resno vprašanje.
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 23:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lepe čiste linje kot stara a8-ka( audi) , ta je preprost in clean.
načeloma mam pa raje one vlke kište Twisted Evil da sosedi trpijo ko metal nabijam.
Nazaj na vrh
lesinar

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 07:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pusti onkyote in advance in prišparaj še 200-300 ojrou in si kupi accuphase tisti model ki ti sede, enega pa seveda prej poslušaj pri sebi doma....
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25, evo:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=2534
ti je prišel naproti. Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 13:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Urban25, evo:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=2534
ti je prišel naproti. Very Happy

To je to! Hud kot poper!

V.
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 14:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lepo a predrago.

MIslim da sem se že odločil za onkyo a 9555 in pripadajoč tuner. Imam že namreč Onko cd player.

takoj po novem letu.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 16:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
lepo a predrago.

MIslim da sem se že odločil za onkyo a 9555 in pripadajoč tuner. Imam že namreč Onko cd player.

takoj po novem letu.

Samo, ta stvar nima VU metra?
Urban25

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 21:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Very Happy ne nima ga...pa saj to ni bil edini kriterij.

Je pa preverjena kakovost...tudi en prodajalec, iz Big Banga na Taboru v mb mi je svetoval tega. Pravi da glede na to da mi je bil onkyo do zdaj kul, pa da ga je imel tudi on...skratka je znamko pohvalo...reko je da ni hi end, je pa preverjena kakovost in moč glede na ceno.

Je pa tudi to, da poslušam večinoma rock, metal pa še sto drugih zvrsti, ne pa tolko jazza ali soula.
Fajn je da ima močen bas, pri gotiki pa je ful ženskih vokalov, tak da je fajn da je neka srednja mera vsega.

Pač da ko se odločim da bom malo razpalo, da lih ne šepa kaj v sistemu.
lp
Nazaj na vrh
acoustic

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:50

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 03, 2009 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
Very Happy ne nima ga...pa saj to ni bil edini kriterij.

Je pa preverjena kakovost...tudi en prodajalec, iz Big Banga na Taboru v mb mi je svetoval tega. Pravi da glede na to da mi je bil onkyo do zdaj kul, pa da ga je imel tudi on...skratka je znamko pohvalo...reko je da ni hi end, je pa preverjena kakovost in moč glede na ceno.

Je pa tudi to, da poslušam večinoma rock, metal pa še sto drugih zvrsti, ne pa tolko jazza ali soula.
Fajn je da ima močen bas, pri gotiki pa je ful ženskih vokalov, tak da je fajn da je neka srednja mera vsega.

Pač da ko se odločim da bom malo razpalo, da lih ne šepa kaj v sistemu.
lp
V tem primeru gre sicer za digitalni ojačevalec, tako, da se probaj zmeniti, da ti ga posodijo, da se boš prepričal, če ti ta zvok ustreza. Še bolje nakup preko web-a, saj ga lahko brez komentarja vrneš, če ti ne ustreza v 30 dneh.
Onkyo je čisto solidna firma, vendar kolikor poznam vse trenutne tehnologije bi jaz raje za isti denar izbral kak Solid state ojačevalec. Je pa stvar okusa, morda bo tebi zadostil vse potrebe.
Mislim, da si spraševal tudi o Advance Acoustic, po moje je tale za glasbo boljša izbira je do 20 W v A klasi, dovolj močan, pa še VU metre ima, cena je pa podoban kot Onkyo;)
http://www.advance-acoustic.com/en/produits/index/detail/id/4/sec/1

Pač vsak ima svoje mišljenje, vsaj toliko, da ponovno premisliš o odločitvi.
Uživaj v glasbi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Urban25

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 00:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vzeto na znanje...samo vidiš da ove francoze samo nekaj šimfajo.
šepajo baje:)

Kaj pomeni solid state?
Wink nevem
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 00:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
Kaj pomeni solid state?
Wink nevem

To pomeni klasična transistorska tehnologija. Torej ne lampe, ne D-klasa (digitalna tehnika), ampak tranzistorji - po njih teče signal skozi čvrste (angleško=solid) materiale (silicij in germanij), za razliko od lamp, kjer potuje signal skozi vakuum. Toliko na kratko. Wink

PS: po tej logiki je sicer tudi digitalna tehnologija "solid state", a v audiu velja zgoraj navedena delitev.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 00:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cool, hvala te pa še to. kaj pa je a, klasa?Smile
Nazaj na vrh
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 01:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moje izkušnje z Advance Acoustic niso najbolje, očitno nisem edini. Bolj na koncu strani:

http://www.hiendfi.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1934&hilit=Advance+Acoustic&start=180

Tudi poslušanje v Ljubljani na showu me ni prepričalo. Mojim ušesom Advance Acoustic očitno ne ustreza.
Nazaj na vrh
orc.perc

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05
Kraj: Posr.Park

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 01:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

daj te štajerc, malo se kultiviraj, saj si hodo f šolo... Cool
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu