Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zanimivi koncerti
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
orc.perc

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05
Kraj: Posr.Park

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fino je bilo, background glasba, ki te sicer ne potegne noter, ampak, če si pomagaš sam Shocked se da fino zaplavat po lastni domišliji.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 11:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

orc.perc je napisal/a:
Fino je bilo, background glasba, ki te sicer ne potegne noter, ampak, če si pomagaš sam Shocked se da fino zaplavat po lastni domišliji.

Če te zanima posnetek in prideš na Vransko, ga prinesem s sabo? Ne bo ti žal. Meni že celo jutro prinaša nasmeh na usta Laughing
Škoda, da nisi prišel k meni Embarassed
orc.perc

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05
Kraj: Posr.Park

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 13, 2009 18:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me "žena" ne pusti, niti k tebi, niti na Vransko. Embarassed

Ej, ker imam ravno tudi sam te zveneče činelce,crotalese, in sicer dve oktavi pa ker vem da fant ni iz njih izstisnil kar se da, razen takrat bolj proti koncu, ko jih je res zjahal, škoda da je bilo prisotno toliko cvilečega loka, recimo, vzburjene z ustrezno palčko znajo it vse do vrha obsega sluha, bi lahko na kakšnem vašem srečanju, z dodatkom kakšnih zvončkov, činelc in trianglov malo primerjali odigrano-predvajano, pa naj bodo v igri mikrofoni, snemalne mašince, ojačevalci ali zvočniki. Mogoče še par gongov in grancasa pa pridemo še do "podna"....?

Jaz napišem partituro, odigram večkrat isto, če je treba.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 14, 2009 21:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

orc.perc je napisal/a:
Me "žena" ne pusti, niti k tebi, niti na Vransko. Embarassed

Mišljeno je bilo k meni na koncertu Laughing

orc.perc je napisal/a:
Ej, ker imam ravno tudi sam te zveneče činelce,crotalese, in sicer dve oktavi pa ker vem da fant ni iz njih izstisnil kar se da, razen takrat bolj proti koncu, ko jih je res zjahal, škoda da je bilo prisotno toliko cvilečega loka, recimo, vzburjene z ustrezno palčko znajo it vse do vrha obsega sluha, bi lahko na kakšnem vašem srečanju, z dodatkom kakšnih zvončkov, činelc in trianglov malo primerjali odigrano-predvajano, pa naj bodo v igri mikrofoni, snemalne mašince, ojačevalci ali zvočniki. Mogoče še par gongov in grancasa pa pridemo še do "podna"....?
Jaz napišem partituro, odigram večkrat isto, če je treba.

To idejo podpiram. Že pred leti sem Vojkotu(Multimedia sejem) predlagal, da se v eni sobi odigra in posname muzika, naredi CD in se z njim lahko sprobava sisteme.
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 23:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kmalu se odpravljam najprej na slovesnki Fuck Off Commercial, na metelkovi, zvečer pa proti dunaju na Alice In Chains.

http://www.youtube.com/watch?v=z-xa3GkJmVE

http://www.youtube.com/watch?v=8yb4e4qc22k&feature=related

Gre še kdo?
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 09, 2009 07:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že skoraj mesec dni je tega, kar sem bil nazadnje na koncertu Siddharte, zato se spodobi, da sem včeraj kupil vstopnice za njihov naslednji koncert, ki bo v dvorani Tabor, v Mariboru. Tokrat bodo ob vseh novih pesmih odigrali še mnoge starejše. Spet se mi torej obeta velik dogodek in to takorekoč na domačem terenu. Zame bo Božič že ta petek! Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 18, 2009 16:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Kmalu se odpravljam najprej na slovesnki Fuck Off Commercial, na metelkovi, zvečer pa proti dunaju na Alice In Chains.

http://www.youtube.com/watch?v=z-xa3GkJmVE

http://www.youtube.com/watch?v=8yb4e4qc22k&feature=related

Gre še kdo?

I'm quotin' myself, yeah.

Sem se spomnil da nisem nič pokomentiral. Koncert je bil fenomenalen, ljudje super(sploh štajrci na busu z šnopcem so bili razred zase Very Happy ). Uspel sem si še malo ogledat Dunaj(dekle včasih veliko časa preživelo tam, pa sem imel vodiča..).

Še utrinek:

http://www.youtube.com/watch?v=O7QfqiTQI6M

v glavnem, vredno vsakega izmed 90ih evrov:)

zdaj pa se morem samo še znebit vročine in glavobola, potem pa.. december je poln dobrih koncertov:)

Se pa mi zdi da se bo treba umirit. Že od aprila sem skoraj vsak teden na koncertu, velikorat tudi dveh.. pa mi je začelo energije zmanjkovat:)
before

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 18, 2009 18:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se pa mi zdi da se bo treba umirit. Že od aprila sem skoraj vsak teden na koncertu, velikorat tudi dveh.. pa mi je začelo energije zmanjkovat:)

Laughing Laughing Laughing
Spali bomo, ko bomo mrtvi!

(Prevod in priredba refrena ene Bon Jovi-jevih pesmi) Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 18, 2009 19:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:

Spali bomo, ko bomo mrtvi!

(Prevod in priredba refrena ene Bon Jovi-jevih pesmi) Wink

Kaj pesem, himna je Very Happy

Je pa res da opažam neko utrujenost. V zadnjem pol letju skoraj 1k€ za koncerte in prevoze, nekaj za alkohol, itn... Pa sem fizično in finančno obubožal za nekaj tednov Very Happy
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 00:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tej bolezni se reče kriza srednjih let Wink
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:

... and I like it ! Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pestilence.

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 12:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:

Mene čaka še kakih 10-20 let do krize srednjih let^^
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 11:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Krasen koncert Cool

Michael Bolton

Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 12:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.eventim.si/portal/si/glasba/rock_pop/se_pomnite_prijatelji/66320/
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 13:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hoj,

neki nagaja !? pravi, da v omenjeni temi ni prispevkov, pa jih je že za 13 strani !!??
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Naslednja
Stran 12 od 14

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu