| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Čet Nov 12, 2009 10:27 Naslov sporočila: |
|
|
Fino je bilo, background glasba, ki te sicer ne potegne noter, ampak, če si pomagaš sam se da fino zaplavat po lastni domišliji. _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Nov 12, 2009 11:54 Naslov sporočila: |
|
|
| orc.perc je napisal/a: | Fino je bilo, background glasba, ki te sicer ne potegne noter, ampak, če si pomagaš sam se da fino zaplavat po lastni domišliji. |
Če te zanima posnetek in prideš na Vransko, ga prinesem s sabo? Ne bo ti žal. Meni že celo jutro prinaša nasmeh na usta
Škoda, da nisi prišel k meni  _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Pet Nov 13, 2009 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
Me "žena" ne pusti, niti k tebi, niti na Vransko.
Ej, ker imam ravno tudi sam te zveneče činelce,crotalese, in sicer dve oktavi pa ker vem da fant ni iz njih izstisnil kar se da, razen takrat bolj proti koncu, ko jih je res zjahal, škoda da je bilo prisotno toliko cvilečega loka, recimo, vzburjene z ustrezno palčko znajo it vse do vrha obsega sluha, bi lahko na kakšnem vašem srečanju, z dodatkom kakšnih zvončkov, činelc in trianglov malo primerjali odigrano-predvajano, pa naj bodo v igri mikrofoni, snemalne mašince, ojačevalci ali zvočniki. Mogoče še par gongov in grancasa pa pridemo še do "podna"....?
Jaz napišem partituro, odigram večkrat isto, če je treba. _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Sob Nov 14, 2009 21:47 Naslov sporočila: |
|
|
| orc.perc je napisal/a: | Me "žena" ne pusti, niti k tebi, niti na Vransko.
|
Mišljeno je bilo k meni na koncertu
| orc.perc je napisal/a: | Ej, ker imam ravno tudi sam te zveneče činelce,crotalese, in sicer dve oktavi pa ker vem da fant ni iz njih izstisnil kar se da, razen takrat bolj proti koncu, ko jih je res zjahal, škoda da je bilo prisotno toliko cvilečega loka, recimo, vzburjene z ustrezno palčko znajo it vse do vrha obsega sluha, bi lahko na kakšnem vašem srečanju, z dodatkom kakšnih zvončkov, činelc in trianglov malo primerjali odigrano-predvajano, pa naj bodo v igri mikrofoni, snemalne mašince, ojačevalci ali zvočniki. Mogoče še par gongov in grancasa pa pridemo še do "podna"....?
Jaz napišem partituro, odigram večkrat isto, če je treba. |
To idejo podpiram. Že pred leti sem Vojkotu(Multimedia sejem) predlagal, da se v eni sobi odigra in posname muzika, naredi CD in se z njim lahko sprobava sisteme. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 07:37 Naslov sporočila: |
|
|
Že skoraj mesec dni je tega, kar sem bil nazadnje na koncertu Siddharte, zato se spodobi, da sem včeraj kupil vstopnice za njihov naslednji koncert, ki bo v dvorani Tabor, v Mariboru. Tokrat bodo ob vseh novih pesmih odigrali še mnoge starejše. Spet se mi torej obeta velik dogodek in to takorekoč na domačem terenu. Zame bo Božič že ta petek!
 _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pet Dec 18, 2009 16:04 Naslov sporočila: |
|
|
I'm quotin' myself, yeah.
Sem se spomnil da nisem nič pokomentiral. Koncert je bil fenomenalen, ljudje super(sploh štajrci na busu z šnopcem so bili razred zase ). Uspel sem si še malo ogledat Dunaj(dekle včasih veliko časa preživelo tam, pa sem imel vodiča..).
Še utrinek:
http://www.youtube.com/watch?v=O7QfqiTQI6M
v glavnem, vredno vsakega izmed 90ih evrov:)
zdaj pa se morem samo še znebit vročine in glavobola, potem pa.. december je poln dobrih koncertov:)
Se pa mi zdi da se bo treba umirit. Že od aprila sem skoraj vsak teden na koncertu, velikorat tudi dveh.. pa mi je začelo energije zmanjkovat:) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pet Dec 18, 2009 18:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | | Se pa mi zdi da se bo treba umirit. Že od aprila sem skoraj vsak teden na koncertu, velikorat tudi dveh.. pa mi je začelo energije zmanjkovat:) |
Spali bomo, ko bomo mrtvi!
(Prevod in priredba refrena ene Bon Jovi-jevih pesmi)  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pet Dec 18, 2009 19:11 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | Pestilence. je napisal/a: | | Se pa mi zdi da se bo treba umirit. Že od aprila sem skoraj vsak teden na koncertu, velikorat tudi dveh.. pa mi je začelo energije zmanjkovat:) |
Spali bomo, ko bomo mrtvi!
(Prevod in priredba refrena ene Bon Jovi-jevih pesmi)  |
Kaj pesem, himna je
Je pa res da opažam neko utrujenost. V zadnjem pol letju skoraj 1k€ za koncerte in prevoze, nekaj za alkohol, itn... Pa sem fizično in finančno obubožal za nekaj tednov  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sob Dec 19, 2009 00:29 Naslov sporočila: |
|
|
Tej bolezni se reče kriza srednjih let  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sob Dec 19, 2009 11:16 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Tej bolezni se reče kriza srednjih let  |
... and I like it !  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Sob Dec 19, 2009 12:33 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Tej bolezni se reče kriza srednjih let  |
Mene čaka še kakih 10-20 let do krize srednjih let^^ _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2010 11:23 Naslov sporočila: |
|
|
Krasen koncert
Michael Bolton
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2010 13:51 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
neki nagaja !? pravi, da v omenjeni temi ni prispevkov, pa jih je že za 13 strani !!?? _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|