| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Okt 13, 2009 19:49 Naslov sporočila: |
|
|
Če igra kasetar, bi moral tudi računalnik. Tu gre za običajen line-out. Samo 3.5 -> cinch kabel potrebuješ. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 20:15 Naslov sporočila: |
|
|
Očitno je fora v močnejšem signalu s cd-ja, dela, ampak gre zelo hitro zelo na glas. Žal je prepozno da bi si dal malo duška, obstaja pa možnost po slišanem da bo šel Esprit na šiht  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj sem priklopil in tuner in računalnik, tuner dela v redu, z računalnika pa ne, moram obrnit knof za volume za polovico več kot pri tunerju za isto glasnost. Uporabil sem Flac.
Mi zna kdo pomagat kaj bi to bilo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 14:38 Naslov sporočila: |
|
|
Imaš integrirano zvočno kartico? Pri meni je bil signal iz računalnika vedno šibkejši kot iz Cd predvajalnika. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 15:07 Naslov sporočila: |
|
|
Ne, ker sem imel prej Nada, in identičen sistem s kabli in vsem vred, le ojačevalec sem menjal. Neka fora mora bit. Ojačevalec je le z leta 70.
Malenkost vem da je z računalnika slabši signal, ampak tu se gre za razliko kot noč in dan, tam kjer tuner igra naglas da se že malo trese vse skupaj, comp komaj začne igrat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 15:41 Naslov sporočila: |
|
|
Na vseh priključkih igra potiho? Čudno :/ _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|