Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dabiblo

Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 176 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Čet Mar 21, 2024 07:40 Naslov sporočila: |
|
|
@twom, zgoraj ti en soforumaš @sid ponuja brezplačno kodo za Roon za en mesec. Upam da si ga kontaktiral, drugače ne vem čemu sploh tipkanje na to temo. Cifre o Tidalu tudi pišete 15€ ipd., Tidal je manj k 7€ mesečno za poln paket hires flac, če se nekomu v family pridružiš pa manj k 2€/osebo. Tolk te stane štrom, da si tu na forum logiran in da kaj prebereš/napišeš vsake toliko na mesec. Skromnost je lepa čednost, ni pa treba pretiravati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Likalnik
Pridružen/-a: Tor Dec 2013 2:51 Prispevkov: 47 Kraj: Lesce
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2025 15:00 Naslov sporočila: |
|
|
da obudim malo to temo glede Roon...nekako me matra, da bi jo probal...
moram imeti Tidal račun in Roon račun? Tidal sem v preteklosti že imel pa sem šel potem na Spotify...sedaj sem že več let tu...predvsem se mi zdi, da ima več izbire glede glasbe in podcastov...so na Tidalu tudi podcasti?
kako je je z Roon strežnikom? se ga rabi?
če imam doma streamer/reciever kateri podpira Roon ready je potem to to kar rabim?
imam sicer tudi NAS, sem zasledil, da bi ga lahko tudi na NAS naložil..ampak ne zastopim, če imam hifi streamer...zakaj še NAS oziroma strežnik? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sid
Pridružen/-a: Čet Dec 2009 11:28 Prispevkov: 45 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2025 16:51 Naslov sporočila: |
|
|
@Likalnik, za uživanje v Roon aplikaciji, potrebuješ tudi roon server, ne samo reciever/predvajalnik, ki podpirata roon. Tidal ni obvezen, je pa fajn. Kar se stream servisov tiče, roon trenutno podpira samo tidal in qobuz. Kolikor vem je na Tidal tudi nekaj podkastov, sam se nisem poglabljal v to in ti ne morem konkretno svetovati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|