Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ribec
Pridružen/-a: Sre Mar 2013 17:34 Prispevkov: 8 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Okt 08, 2024 20:28 Naslov sporočila: Gryphon diablo 120 |
|
|
Pozdravljeni
Na Hifishark sem zasledil ojacevalec Gryphon diablo 120 za 3000€ pa me zanima ce je to realno ali je nateg glede na to da so cene ostalih po 5000-6000e.Ce se kdo spozna kaksna je realna cena bi prosil za odgovor. |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 070 682 410 |
|
|
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 164 Kraj: Zasavje
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 162 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Tor Okt 08, 2024 23:34 Naslov sporočila: |
|
|
Gryphon so kompleksne naprave, žal proizvajalec misli samo na lepo škatlo manj pa ne servis in okvare. Zato so vsi tudi najdražji modeli podvrženi skritim napakam ali okvaram, ki se težje odkrijejo kar pomeni servis na servis, se zato lastniki iz obupa odločijo za prodajo in nizko ceno, žal. Seveda servisiranje zamolčijo !
Pozdrav _________________ MZI.PERX |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ribec
Pridružen/-a: Sre Mar 2013 17:34 Prispevkov: 8 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2024 08:44 Naslov sporočila: |
|
|
Za Gryphon callisto sem slisal da se kvari da so pa generalno kvarljivi pa nisem vedel.Imam zvocnike Davis nikita pa sem mislil da bo Gryphon primeren ker je mocan.
Najlepša hvala za odgovor. |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 070 682 410 |
|
|
delfinus
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1631 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Čet Okt 24, 2024 08:16 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam ze leta in leta Gryphon Callisto 2200 pa se mi nic ne kvari. Kolega ma ze najmanj 20 let Gryphon Tabu tak isto.
Previdnost pa ne sme izostat, ce se gre v nakup prek neta na daljavo. Sploh preverba in verifikacija posameznika, da prodajalec prodaja dejansko tisto kar oglasuje in preverba kdo prodajalec dejansko je. Ce se skriva in izmika se naredi obvod. Je treba bit zaj.... pri tovrstnih nakupih.
Ce rabis pa novejso mocno masinerijo pa bi priporocal Hegel H390 ali pa najnovejsi H400. Letos bos imel tudi predstavitev na Hi-Fi showu pa mal vidis, kam norveški kitajc meri.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 162 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Čet Okt 24, 2024 09:18 Naslov sporočila: |
|
|
Morda pri manjših modelih je možnost napake manjša. Vem vsaj za dva primera, eden celo na sejmu, da je prišlo do samovžiga, se je hudo pokadilo iz aparatur !
Pozdrav _________________ MZI.PERX |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|