Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kaj trenutno poslušate?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 581, 582, 583

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
GoldProf

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 28, 2024 19:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poletja je konec, dopustov tudi, dnevi so krajši, deževni, prava prilika za ugodno namestitev v foteljo in jasno, poslušanje izbranih vrhunskih vinilnih primerkov. Naj še dodam, na kretnici zvočnikov sem delal manjši upgrade, zamenjal sem glavni kondič na visokotoncu, Jantzen Superior Z-Cap z Jantzen Alumen Z-Cap. Čeprav je drag ko žafran, se splačalo.
Vsem, ki imate to možnost početi, priporočam!
Za poslušanje sem izbral nekaj novosti v moji zbirki, ki sem si jih tudi to poletje privoščil (namesto morja):

Po moje, nekaj najboljšega od Dukea in ekipe v izdaji Analogue Productions in Normana Granza

Pa še verzija XRCD v JVC izdaji. Super kvaliteta!

Dva primerka odlične glasbe v odlični VENUS produkciji.

To je to,
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GoldProf

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 05, 2024 14:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včeraj dobil v roke 2 primerka po 180g ravnega vinila kot šipa izvrstnega danskega tria, enkratna glasba kakor tudi posnetek, s podpisom pianista in skladatelja Søren Bebe. V današnji poplavi vinila, prava redkost.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13
Kraj: Ardro

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 09, 2024 10:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

200. geburtstag ist nur der 200.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 581, 582, 583
Stran 583 od 583

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu