| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Sre Mar 18, 2009 15:04 Naslov sporočila: |
|
|
| Praviš da je 300b zaradi triodne vezave lepše zvenel...a 300b lahko kako drugače vežeš?...lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Mar 18, 2009 15:13 Naslov sporočila: |
|
|
| anton je napisal/a: | | Praviš da je 300b zaradi triodne vezave lepše zvenel...a 300b lahko kako drugače vežeš?...lp |
Ne bi vedel, ker imam fake pentodnega 5881-6L6 v ultralinearnem načinu vezave in sem v lampah še, recimo milo temu, dokaj nepodokovan, pa zelo željan znanja..
Hvala lepa za podatek..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Ned Maj 10, 2009 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
Od jutri naprej bo Avaclone poganjal nov sistem in sicer sem bil danes pri Mateju - Kalimero in nabavil-kupil naslednje:
- ojačevalec: MC-5881A
- CD-Player: HD-22
Priključiti pa bom uspel zadevo šele jutri zjutraj, ko pridem domov iz službe. Sledijo tudi slike! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pon Jun 01, 2009 08:18 Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj so cenejši Avacloni dobili novega lastnika - Roberta. Zanimivo je, da so vse moje bivše komponente (Marantz PM7001 in SA7001) končale pri njem, kljub temu, da sem zadeve prodajal posamezno in še to v različnih časovnih obdobjih.
Kmalu zatem ko jih je priključil me je klical ves navdušen nad zvokom in dejal, da njegovi prejšnji zvočniki (Bose 601 - ne vem katera serija) ne sežejo Avaclonom niti do gležnjev in je razlika v zvoku takšna, da se tega ne da opisati z besedami, enostavno je treba slišati. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Jun 01, 2009 10:04 Naslov sporočila: |
|
|
Sam spadam med tiste, ki samogradenj ne smatrajo kot nekaj manjvrednega.Menim, da številni delajo napako, ki imajo omejen budget ali na hi-fiju nočejo zapraviti celo premoženje(kot npr. jaz), pa se ne ozrejo po možnosti takega nakupa!
Tudi sam imam eno takšno samogradnjo in mi je kar nerodno reči koliko sem dal za njih.V glavnem:najkakovostnejši Focalovi zvočniki, super trdno ohišje(teža cca 50kg/kom.), kakovostni bi-amping terminali...Zvok tudi odličen, edina slabost je nekoliko popačenja v basih pri visoki jakosti.Da se jih videti v moji galeriji, kjer delajo kot surroundi.
Tale kopija Avalonov je po fotkah sodeč odlično izdelana in sem kar prepričan, da tudi zveni tako kot bi marsikateri zvočniki z imenom, a za dvojno ceno!
Seveda se najdejo tudi amatersko narejeni sistemi, a tale tule je vse kaj drugega! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|