Sponzorji

EsotericAudioShop - Colibri

Sound by Hari

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Vabljeni na HI-FI Ljubljana 2022 - 15. in 16. 10 - Radisson BLU Plaza Hotel

02.10.2022 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

Vabljeni na vrhunsko zvočno doživetje!

 

Rezerviraj brezplačno vstopnico

 

 

Po treh letih tišine bo v ljubljanskem hotelu Radisson Blu Plaza znova završalo od vrhunskih zvokov - dogodek za ljubitelje dobre glasbe, vrhunskega zvoka in izobraževalnih vsebin s področja avdio tehnologije, zvočne reprodukcije, glasbene produkcije in zvokovne obdelave.

 

Pričakuje vas bogat program zanimivih govorcev in sogovornikov, glasbena delikatesa izbranih plošč, ure glasbe v visoki resoluciji in preko 100 svetovno uveljavljenih blagovnih znamk zabavne elektronike.

 

>> Foto utrinki s Hi-Fi Ljubljana 2019

 

 

 

 

 ZA VRHUNSKI ZVOK

 

 

bodo posrkrbeli predstavniki in proizvajalci High-Fidelity opreme, ki bodo v dveh hotelskih nadstropjih predstavljali dovršene analogne in digitalne predvajalne sisteme, slušalke, akustične dodatke in ostalo opremo. Napovedujejo demonstracije legendarnih izdelkov, ki še danes nosijo lovoriko referenčnosti in so živi dokaz, da dobri inženirski dosežki nikoli ne zastarajo, premierno pa boste lahko prisluhnili tudi nekaj tehnološkim novostim na slovenskih tleh.

V številnih poslušalnicah, ki smo jih za vas pripravili v 13. in 15. nadstropju hotela, boste lahko na lastna oči in ušesa izkusili avdio in video komponente različnih cenovnih razredov - od najboljših vhodnih modelov do prestižnega High-End segmenta.

 

 

>> HFLJ2022 SODELUJOČI

 

 

 

PROGRAM DELAVNIC IN PREDAVANJ

 

Poleg izjemne opreme boste obiskovalci imeli priložnost priti tudi do novih znanj, saj bodo izobraževalne delavnice vodili priznani strokovnjaki iz sveta avdio tehnologije, zvočne reprodukcije, glasbene produkcije in zvokovne obdelave.

 

Obisk dogodka je priložnost, da v živo doživite sodobne trende avdio industrije, uživate v glasbi in ob kozarcu vina, pobrskate po ploščah, razširite vaša multimedijska obzorja ter v naši družbi negujete kulturo zavednega poslušanja.

 

V letošnjem programu predavanj in delavnic bomo pogledali v zakulisje glasbene produkcije, prisluhnili master posnetkom jazz založbe Klopotec, debatirali o masteringu in gramofonih in izvedeli kako se je v hi-fi zaljubil vrhunski glasbenik. Z vami bodo:

 

>>HFLJ2022 GOVORCI

 

>>HFLJ2022 PROGRAM

 

 

 

 

 

 

LJUBEZEN DO ZVOKA IZ SPOŠTOVANJA DO GLASBE

 

Na Hi-Fi Ljubljana k dobremu zvoku stremimo, ker ljubimo glasbo; dogajanje bo zato prežeto s spoznavanjem nove glasbe in odkrivanjem prej nez(a)nanih plati in plasti znanih spevov, napevov ter kompozicij v obliki DSD, PCM in MQA zapisov, na voljo pa bo tudi širok izbor plošč tujega in domačega kataloga.

Sobotni del dogajanja bomo sklenili z nastopom dueta iz zasedbe Bossa de Novo, slovenske zasedbe, ki prisega na brazilski glasbeni izraz.

 

 

 

 

OB POSLUŠANJU SE PRILEŽE POKUŠINA

 

Someljejska ekipa Domačije Ražman se nam bo pridružila tudi na letošnji novi lokaciji. V družbi vinskih kozarcev in rujne kapljice jih najdete v 15. nadstropju ... da se bodo plošče vrtele še hitreje, akordi pa šli lepše v uho.

 

 

Dogajanje bo potekalo v ljubljanskem hotelu Radisson BLU Plaza, ki bo z zvokom prijaznimi demonstracijskimi sobami in saloni poskrbel za navdihujoč pogled na Ljubljano, Karavanke in Kamniške alpe.

 

Vabljeni na Hi-Fi Ljubljana, Zvok z razgledom!

 

Ostale novice

Video player
Holdviola - Tavaszi szél (Live)

Holdviola - Tavaszi szél (Live)
Bulgarian voices - Kaval sviri
London Grammar - Hey Now
To Athena - Aquatic Ballet (Live at Neubad, Luzern
Seznam vseh videov »