| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
zaveznik
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 11:51 Prispevkov: 35
|
Objavljeno: Pon Mar 15, 2010 12:00 Naslov sporočila: Modifikacija Mac Mini |
|
|
Ali ima kdo izkušnje z upgradom Mac minija?
Mac mini uporabljam kot transport s toslink (Van den Hull) direkt v konverter. Na spletu( link spodaj) sem prebral, da so ga nekateri modificirali in pri tem zaznali sonične izoboljšave zvoka; večji stage, kakovostnejši bas....
http://www.computeraudiophile.com/content/Mac-Mini-PSU-Upgrade |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Mar 16, 2010 14:14 Naslov sporočila: Re: Modifikacija Mac Mini |
|
|
| zaveznik je napisal/a: | Ali ima kdo izkušnje z upgradom Mac minija?
Mac mini uporabljam kot transport s toslink (Van den Hull) direkt v konverter. Na spletu( link spodaj) sem prebral, da so ga nekateri modificirali in pri tem zaznali sonične izoboljšave zvoka; večji stage, kakovostnejši bas....
Ne verjamem,da ti bo kdo lahko kaj povedal,sploh pa ne pri nas. Mislim,da lahko na prste ene roke prešteješ ljudi v slo,ki sploh uprabljajo Mac mini za transport...
Sem malo pogledal....zanimiva modifikacija. Me pa odbija to,da je po zamenjavi kondenzatorjev v napajanju premalo prostora in je potrebno novo ohišje......če sem prav razumel.
Drugače pa jaz uporabljam Apple TV,ki je precej podoben miniju. Jaz imam gor priklopljen dober powercord in razlika je več kot očitna,ne samo na zvoku,ampak tudi pri sliki.
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Tor Mar 16, 2010 17:03 Naslov sporočila: Re: Modifikacija Mac Mini |
|
|
| gorko1 je napisal/a: | | zaveznik je napisal/a: | Ali ima kdo izkušnje z upgradom Mac minija?
Ne verjamem,da ti bo kdo lahko kaj povedal,sploh pa ne pri nas. Mislim,da lahko na prste ene roke prešteješ ljudi v slo,ki sploh uprabljajo Mac mini za transport...
Sem malo pogledal....zanimiva modifikacija. Me pa odbija to,da je po zamenjavi kondenzatorjev v napajanju premalo prostora in je potrebno novo ohišje......če sem prav razumel.
Drugače pa jaz uporabljam Apple TV,ki je precej podoben miniju. Jaz imam gor priklopljen dober powercord in razlika je več kot očitna,ne samo na zvoku,ampak tudi pri sliki.
LP,
Goran |
V Vklopu je v manjši sobici uportabljen MacMini kot transport! Mislim da zanj "skrbi" Tomaž majce. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|