Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Wharfedale
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 21, 2009 12:29    Naslov sporočila: Wharfedale Odgovori s citatom

Zanimam se za zvočnike wharfedale. nekdaj jih je tržil mimovrste. Ali kdo ve kje jih prodajajo in kje bi se jih dalo slišat. Sem bral teste (diamond 10.1) in za moj plitek že bi utegnili biti odlična izbira.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 21, 2009 14:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tam, konec osemdestih sem poslušal male Moduse, kasneje pa tudi sam nabavil Valdus 500 za poslušanje heavy metala (pred 20 leti). Modusi so bili v takratnem času superiorni monitorčki v primerjavi s šrotom, ki je bil takrat dosegliv v Jugoslaviji. Kam kotira Wharfedale danes, pa verjetno niti ugibat ni več potrebno Smile.
V.
Nazaj na vrh
gash

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 21, 2009 14:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Amapk ali ni čudno, da jih v Sloveniji ne prodajajo?
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 11:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

www.norastran.com imaš omenjene zvočnike ! Very Happy
Če želiš dobiti monitorčke ki bojo igrali zelo dobro vse vrste glasbe za dobro ceno je to zagotovo odličen izbor cena/zvok.........Kakovost izdelave škatle je fenomenalna... Very Happy
Včasih so jih imeli tudi na mimovrste sedaj pa ne vem zakj ne...
Drgač so pa tudi tukaj teli so men najbolj všječ :
http://www.bolha.com/oglas3664399/dvosistemski-zvocniki-wharfedale-zvocniki-diamond-9-2
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
gash

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 12:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala najprej za pomoč.
Ne vem... na nora stran ne najdem nič razen 8.2 monitorjev (pa neka home cinema paket verzija 9), kar je mogoče dobra izbira, vendar se bolj ogrevam za serijo 10 ali 9 (nisem pač za monitorje).

9.2 Sem hotel naročiti na Napeto (se dogovoril po telefonu in mailu), pa v črni ali sivi niso bili več dobavljivi, kaže da imajo samo še staro zalogo (na zadnjim mail mi sploh niso odgovorili - caa. 14 dni od tega). Enako je bilo, ko sem jih naročil preko mimovrste - so me poklicali, da niso dobavljivi in kasneje so jih v celoti umaknili iz internetne strani.

Zato pa pišem, če kdo ve ali to sploh bo dobavljivo kdaj še v Sloveniji (kdo je uvoznik??), ali se splača počakat, ali se pač zadovoljit s tem, kar je pri nas dobavljivo in raje nabaviti kaj druga.
Nazaj na vrh
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 13:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

probaj še v Mediamarket-u

(01) 540-5924, 051-643-039
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 13:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serija devet se ne proizvaja vec. Nadomestila jo je serija deset, ki pa tudi se ni dobavljiva pri nas.

Jap, ogabna so ta prehodna obdobja zatisja.
senior

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 14:24

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 13:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa severni sosedje?

http://www.idealo.at/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html

S.
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 14:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Sem imel doma Evo serijo od Wharfedale in moram rečt, da je res poden od zvočnika. Lahko bi rekel, da so eni slabših zvočnikov, ki sem jih imel doma. Votel zvok, kar lepi na pogled, dobra izdelava, priključni terminali a la WBT, ampak zvok pa bohpomagej. S tem ti hočem povedat, da zadeve raje predhodno poslušaj.
Have a nice Day

Matt
gash

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 22, 2009 15:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja saj zato pa bi jih rad nabavil v sloveniji, če nisem zadovoljen jih lahko ne kupim, ali pri internetni prodaji enostavno vrnem.
bo treba počakat. če sploh bo???
Nazaj na vrh
ikovacic

Pridružen/-a: Tor Okt 2009 14:27
Kraj: VOJNIK

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 14:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gash, probaj pri podjetju REC TRADE D.O.O. v Celju. Kontakt pri dir. Rupnik Peter. On ima nekaj Wharfedale zvočnikov na zalogi. GSM 041-441-461. Mislim da jih boš lahko tudi poslušal.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041-425-694
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 06, 2009 17:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Diamondov serije 10 ne poznam, sem se pa parkrat srečal z njihovimi monitorskimi Diamondi serije 9. Med drugim sva jih s kolegom poslušala leta 2004 na Zagrebškem hifi showu in ostala brez besed. Ti mališani so špilali da stoj in glej. Ni šlo za hi-end performanso, da se zastopimo, je pa špilalo tako, da sva mislila, da poslušava dosti dražje bokse kot v resnici. Takrat so mi ti mališani prirasli k srcu in če bi danes kupoval nove budget zvočnike za na stojala, bi si Wharfedalčke izposodil med prvimi. Treba jih je pa nafotrati, to pa. S sramežljivim ojačevalcem (z wati samo na papirju) ne bodo zašpilali.

Z moje strani toplo priporočilo za poslušanje!
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 07, 2009 00:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje so tisti cajti ko so bili Diamondi vroča roba...
Nazaj na vrh
abcales

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 10:40
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 08, 2009 10:44    Naslov sporočila: wharfedale Odgovori s citatom

Zvočnike wharfedale ima na zalogi, trgovina agrilia na ptuju
031-660-951
gash

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 13, 2009 23:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem poklical. Dobavljajo iz nekega lagerja v Nemčiji. Poročam, kako se obnese. Po telefonu so bili zelo profesionalni in primerljive cene so kot jih je mogoče dobiti v Evropi. Minili so časi, ko se je splačalo nabavit v tujini.
hvala za ta link.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu