Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

hi-end.on9mart
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 09:36    Naslov sporočila: hi-end.on9mart Odgovori s citatom

Ali kdo pozna oz.ali je že kupoval pri tem trgovcu:
http://hi-end.on9mart.com/

Mnenja, izkušnje...

Lp, Sašo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 10:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na ebay so cenejši. Vseeno pri katerem kupiš, na ebayu imaš vsaj feedbacke na ogled. Taka solo stran je pa tako-tako...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 10:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar pozabi na to, ker noben izmed njih nima CE certifikata in si zelo odvisen od "dnevne forme" carinika. Wink
Nazaj na vrh
HIFRIK

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 11:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
Kar pozabi na to, ker noben izmed njih nima CE certifikata in si zelo odvisen od "dnevne forme" carinika. Wink

Ja saj, to sem si mislil.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 12:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

za vse te izdelke imamo zastopnika v sloveniji..mars audio.sedež firme je v litiji.cene so ugodne pa še garancijo in rezervne dele,lampe in boljše kondije za nadgradnjo imajo. Wink
jaz imam mc 10 l in sem zadovoljen z njim.

tel. 040 758 875
Nazaj na vrh
HIFRIK

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja sem zasledil, ampak na linku nima v ponudbi CD-playerjev. Bom možakarja poklical pa da vidim.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 12:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

saso68 je napisal/a:
Ja sem zasledil, ampak na linku nima v ponudbi CD-playerjev. Bom možakarja poklical pa da vidim.

vem da ima tudi cd playerje,ker ga je kupil senca pri njemu.
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 13:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Omenjeno stran poznam in večkrat pogledam, kaj se novega dogaja na kitajski sceni, vendar pa nisem razmišljal, da bi zadeve kupil, saj si precej odvisen od dejavnikov:

- CE certifikat (kakor je že bilo tukaj nevedeno in še v dveh drugih temah, ko so bile pošiljke zaradi tega tudi zavrnjene),
- kvaliteta pakiranja in pošiljanja,
- garancija - od te se z nakupom lahko posloviš, saj pride pošiljanje nazaj tako drago, da ni smiselno,
- .....

Sam sem nabavil kitajski ojačevalec in CD-player pri SIRK Mateju , kateri ima zelo dobre cene, pa še na testiranje lahko dobiš zadeve in se sam prepričaš, kaj najbolj ustreza tvojemu sistemu oz. tvojim ušesom.
Poleg tega, kolikor poznam zadeve, dobi v kratkem tudi novo znamko ojačevalcev, kateri naj bi bili cenovno še bolj ugodni, o kvaliteti pa bo lahko napisal kaj več sam.

Mislim, da sem že navedel na forumu, da sem CD-player kupil čisto po spletu okoliščin, ko ga je Matej prinesel k meni in sva ga stestirala (prej sem imel Marantz SA7001) in sem bil nad zvokom tako navdušen, da sem ga takoj kupil.

Omenil bi tudi, ko sem pred časom prodajal Avaclone zvočnike je bil poleg kupca tudi naš soforumaš in je bil prijetno presenečen nad kvaliteto zvoka ojačevalca oz. sistema. Ko sem mu omenil kakšne so cene komponent je bil začuden, saj je pričakoval najmanj dva krat višjo ceno.
Nazaj na vrh
HIFRIK

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 18:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:

Sam sem nabavil kitajski ojačevalec in CD-player pri SIRK Mateju - MarsAudio, kateri ima zelo dobre cene, pa še na testiranje lahko dobiš zadeve in se sam prepričaš, kaj najbolj ustreza tvojemu sistemu oz. tvojim ušesom.
Poleg tega, kolikor poznam zadeve, dobi v kratkem tudi novo znamko ojačevalcev, kateri naj bi bili cenovno še bolj ugodni, o kvaliteti pa bo lahko napisal kaj več sam.

Mislim, da sem že navedel na forumu, da sem CD-player kupil čisto po spletu okoliščin, ko ga je Matej prinesel k meni in sva ga stestirala (prej sem imel Marantz SA7001) in sem bil nad zvokom tako navdušen, da sem ga takoj kupil.

Ali je možno dobit kakšno dodatno informacijo za CD player (znamka, model, slika, zvok...)?
Marantz je moj ožji izbor (8003), tako da je vsakršna informacija več kot dobrodošla.
Nazaj na vrh
Senca

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 06, 2010 20:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CD-player je Tonewin HD-22, je pa "nesel" Marantza SA-7001 tako da si tudi sam nisem znal predstavljati.
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 00:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To pa ni velik problem prekosat Marantza !!!!!
Senca

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 08:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

markoni je napisal/a:

No ja, če ti tako praviš.
Glede na to, da je bil dobitnik EISA nagrade za leto 2006 verjetno ni bil oz. ni ravno kakšen "plastic-fantastic" izdelek?!?
Poleg tega je tukaj govora o CD-playerih v približno enakem cenovnem razredu ~600.- EUR. Verjetno je še precej drugih firm, ki bi bile vredne omembe, vendar sam nimam veliko izkušenj z njimi. Da bi pa nakladal in pametoval z "izkušnjami" nabranimi s prebiranjem revij in interneta pa ni v mojem stilu.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:
markoni je napisal/a:

No ja, če ti tako praviš.
Glede na to, da je bil dobitnik EISA nagrade za leto 2006 verjetno ni bil oz. ni ravno kakšen "plastic-fantastic" izdelek?!?
Poleg tega je tukaj govora o CD-playerih v približno enakem cenovnem razredu ~600.- EUR. Verjetno je še precej drugih firm, ki bi bile vredne omembe, vendar sam nimam veliko izkušenj z njimi. Da bi pa nakladal in pametoval z "izkušnjami" nabranimi s prebiranjem revij in interneta pa ni v mojem stilu.

LP

Ja odločite se, a boste hvalili Marantza ali "Kitajčka"...
Če je "Kitajček" boljši od Eisa nagrajenca je potem "Referenca" !!!!!
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Laughing Saj tudi kitajčki EISA nagrajenci in to celo leta 2006.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 13:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Wolumen je napisal/a:
Laughing Saj tudi kitajčki EISA nagrajenci in to celo leta 2006.

LP

In če so vsi nagrajenci, kje so poraženci !!!
Kaj je potem "plastik fantastik" Question Question
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu