| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
elvis
Pridružen/-a: Pet Maj 2010 19:42 Prispevkov: 32 Kraj: Od blizu
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 20:22 Naslov sporočila: Kam po zvočnike ? |
|
|
Pozdravljeni,
Zdaj ko sem se končno odločil za nove zvočnike in nabral sredstva se soočam z novim problemom. Kje jih pravzaprav kupiti, tako da bodo na zalogi in jih bom lahko preizkusil v demo sobi !?
Torej kaj želim:
-oblika: samostoječi zvočniki za v sobo 6m x 4m
-cenovni rang: od 1000 do 3000€ nimam predsodkov le da mi bodo všeč
-poslušanje: predvsem čist in izrazit vokal to je najpomembnejše, sicer pa jazz, pa tudi rock
-pogon: tranzistorski ojačevalnik 60W
-barva: najraje črni
Zaenkrat sem bil v coraddotu in pri vklop-ubiq. Od vsega poslušanega mi najbolj sede 'davis acoustics forest', ker super predvaja vokal in bi jih takoj vzel, če me nebi motilo pomanjkanke basa. Drugih modelov od davis acoustics sicer še nisem slišal. Kje so trgovine v slo ki imajo SystemAudio, Dynaudio, Focal, Bowers&Wilkins.... in ostale uveljavljene znamke pred leti je bilo ogromno tega, sedaj pa brskam po netu pa nič ?
Hvala za odgovore, Elvis |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 20:43 Naslov sporočila: |
|
|
Dynaudio imaš pred nosom - Intek, Kranj  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
zanimivo. Meni so imeli davis acoustics forest v mali sobi Vklopa basa čez glavo in to konkretnega. Če ti to ni dovolj rajši razmišljaj o ločenem subu, kjer boš lahko navijal base po mili volji. Težko boš namreč dobil v enem zvočniku več kvalitetnejšega basa za ta denar. Vsaj tako nekako sem dojel tvoje želje. _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 22:19 Naslov sporočila: |
|
|
@ elvis
za božjo voljo klikni vendar na izbor 'Trgovine' na ekranu zgoraj !
nekaj se bo pa ja tudi tam našlo, pokliči, ... dogovori se za demo ! _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Sob Maj 22, 2010 11:04 Naslov sporočila: |
|
|
Svetujem ti,da kontaktiraš Dušana iz avdiogalerije..fejst mozakar,ki res nekaj ve o teh zadevah za razliko od večine ,ki so nazalost SAMO trgovci..
Dogovori se za obisk..mene so zelo navdušili Opera zvočniki v kombinaciji z Unison.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 23, 2010 23:40 Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem zakaj ampak že nekaj krat mi ni uspelo napisat "update-"a na tole temo: Ali kdo ve kje lahko kupimo ProAc zvočnike v Sloveniji, ali smo morda obsojeni na sosedje glede nakupa? _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ZZBOY
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48 Prispevkov: 122 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 12:04 Naslov sporočila: |
|
|
| ProAC dobiš pri Kuzmi; Cena zeloo ugodna; 20-30% nižja kot v UK! doma imam 140MkII, potrebno dolgo uigravanje!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 167 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 12:33 Naslov sporočila: |
|
|
| ZZBOY je napisal/a: | | ProAC dobiš pri Kuzmi; Cena zeloo ugodna; 20-30% nižja kot v UK! doma imam 140MkII, potrebno dolgo uigravanje!! |
Pozdrav
Kakšen zastopnik? Od ProAca nima na zalogi prav ničesar že nekaj let ! _________________ MZI.PERX |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 13:53 Naslov sporočila: |
|
|
| mzi.perx je napisal/a: | | ZZBOY je napisal/a: | | ProAC dobiš pri Kuzmi; Cena zeloo ugodna; 20-30% nižja kot v UK! doma imam 140MkII, potrebno dolgo uigravanje!! |
Pozdrav
Kakšen zastopnik? Od ProAca nima na zalogi prav ničesar že nekaj let ! |
Kdor pozna Kuzmo, ta ve, da on, pa čeprav je zastopnik, nima nič na zalogi, lahko pa pri njem naročiš, karkoli (kar zastopa seveda). Takšna je pač njegova politika, pa če ti (nam) je všeč ali ne.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 14:53 Naslov sporočila: |
|
|
Kje je ta štacuna, ki jo Kuzma?
17 Hotemaze
Preddvor 4205
Je to to?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Kje je ta štacuna, ki jo Kuzma?
17 Hotemaze
Preddvor 4205
Je to to?
lp |
To je skoraj to, hišna številka je namreč 17/a, če smo natančni. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 17:06 Naslov sporočila: |
|
|
Sicer pa se sploh ne bi spomnil!
Hvala še enkrat. _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 746 Kraj: bUNGA bUNGA
|
Objavljeno: Tor Maj 25, 2010 11:57 Naslov sporočila: |
|
|
Za vokale in jazz so Cantoni Vento ali Vento Reference super. Za rock rabiš še kakšen sub zraven.
Zastopa jih Aris oz. Aris jabolko, nekaj takšnega.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|