| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ss1234
Pridružen/-a: Čet Dec 2009 23:15 Prispevkov: 17
|
Objavljeno: Čet Dec 24, 2009 23:22 Naslov sporočila: Nimam ravno dosti pojma kaj kupiti |
|
|
No pozdrav vsem sem nov tuki!
No rabim pa namreč ojačevalec in pa ene trosistemske zvočnike. Zdaj ne spoznam se prav dosti na hi-fi zadeve ampak znam pa ceniti dober zvok in ponavadi slišim razlike ko je drugi ne. Zadevo bi pa imel priključeno na računlanik (za dobro zvočno sem že poskrbel) tako da rabim samo ojačevalec. Mi lahko kdo kaj svetuje? Pa fino bi bilo če bi vse ostalo pod 500 evrov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2009 11:45 Naslov sporočila: Re: Nimam ravno dosti pojma kaj kupiti |
|
|
| ss1234 je napisal/a: | No pozdrav vsem sem nov tuki!
No rabim pa namreč ojačevalec in pa ene trosistemske zvočnike. Zdaj ne spoznam se prav dosti na hi-fi zadeve ampak znam pa ceniti dober zvok in ponavadi slišim razlike ko je drugi ne. Zadevo bi pa imel priključeno na računlanik (za dobro zvočno sem že poskrbel) tako da rabim samo ojačevalec. Mi lahko kdo kaj svetuje? Pa fino bi bilo če bi vse ostalo pod 500 evrov. |
Kot sem svetoval sosedu in je prezadovoljen z rezultatom..
Obrni se na Mravlco X in igorja203, če ti lahko izdelata high end Studio SE ojačevalec Mojstra Bora Omege.
Studio SE zvočno sicer svetlobna leta presega zmožnosti katerekoli zvočne karte pod 1K EU, kar pomeni, da boš zadovoljen z njim, tudi, ko boš nekoč vbodel kak zrelejši vir zvoka.
Glede zvočnikov pa brez podatka koliko daleč od ušes in stene jih nameravaš postavit, ne bo šlo..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2009 16:30 Naslov sporočila: |
|
|
Koliko pa imaš veliko sobo, kakšno glasbo poslušaš? _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ss1234
|
Objavljeno: Sob Dec 26, 2009 00:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Soba ni nevem kaj velika pribl 5x3 m. zvočnike pa bi imel postavljene od sebe približno meter tako kot monitor. Poslušam pa večinoma rock umirjenega in tako neumirjenega pa tudi kar veliko muske k nimajo tako določene zvrsti, pa še kaj se najde. Poslušam edino ne kakšnega res hard metala in podobno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Dec 26, 2009 12:07 Naslov sporočila: |
|
|
Za 500€ boš dobil veliko rabljenih stvari, novih malo manj.. ampak bi se dalo. Malo pobrskaj po bolhi. Če nimaš neke predstave, pa ti bomo na forumu že pomagali.
P.S. Hard metal ne obstaja  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ss1234
|
Objavljeno: Sob Dec 26, 2009 12:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | Za 500€ boš dobil veliko rabljenih stvari, novih malo manj.. ampak bi se dalo. Malo pobrskaj po bolhi. Če nimaš neke predstave, pa ti bomo na forumu že pomagali.
P.S. Hard metal ne obstaja  |
No dobro bom pogledal po bolhi. Vem da ne obstaja, ampak jaz ne ločim zvrsti po predallkih ker bi jih bilo veliko preveč in ko sem rekel hard metal sem mislil res take "uaaaaaaaaaaa".  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 09:46 Naslov sporočila: |
|
|
| ss1234 je napisal/a: | | Soba ni nevem kaj velika pribl 5x3 m. zvočnike pa bi imel postavljene od sebe približno meter tako kot monitor. Poslušam pa večinoma rock umirjenega in tako neumirjenega pa tudi kar veliko muske k nimajo tako določene zvrsti, pa še kaj se najde. Poslušam edino ne kakšnega res hard metala in podobno. |
V tem primeru je najbolje, da vzameš nearfield studijske monitorje, ki so narejeni za tako postavitev..
Tile Adami z Air motion transformer tweeterji in Studio SE ojačevalec bi znala biti top end kombinacija.
http://www.bolha.com/oglas383556163/ostali-zvocniki-adam-anf-10 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
badger1000
Pridružen/-a: Ned Nov 2009 12:26 Prispevkov: 27 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 16:54 Naslov sporočila: |
|
|
Kot je že Mestn Pu omenil mi je Mravlica posodil svoj low budget Studio amp, njega je prišel material nekje 150eur. Pravi pa, da od igorja igra much bolje, ker je izbral boljše komponente.
Pa še ta je sicer malo priprt pravi Mravlica, pa vsendar zašpila tko kot se gre.
Zaenkrat mi ne pade na misel, da bi šel kaj drugega kupovati.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|