Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

vincent sv-234 ali ca azur 840a V2
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 15:44    Naslov sporočila: vincent sv-234 ali ca azur 840a V2 Odgovori s citatom

Dober dan

Ali je že morda kdo slišal ta dva integ. ojačevalca.
Kateri je boljši oz kaj bi vi vzeli za 1300 EUR.

Cena za oba je skoraj enaka, ne vem pa kakšne so, če so, razlike med njima.
Pomembno mi je, da ima ht bypass, torej da deluje kot kočna stopnja pri gledanju filmov - povezava z av receiverjem.

Hvala,LP

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 15:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po prebranem bi naj baje bil v tem cenovnem rangu Vincent SV-236MK še boljša izbira. Slišal žal nisem še nobenega izmed teh, me pa zelo zanima, kakšne izkušnje imajo soforumaši z njimi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 15:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hoj, no jaz kaksnega posebno relevantnega odgovora glede teh dveh ne morem podat, ker ju nisem slisal. Sta pa bila tudi pri meni v selekciji. Vincent nekoliko bolj. A sem potem po studiji primerov in cesanju Interneta prisel do zakljucka, ki je second hand Musical Fidelity A308. Rezultat veliko zadovoljstvo Smile. Se pa rec mal tezje dobi, ker se ne prodaja ravno pogosto. No sedaj sem sel se v upgrade CDja in sicer v nabavo MF Nu-Vista 3D playerja. Ta CDP je nekaj najboljsega kar je MF sploh kdaj naredil in mislim, da bo sele sedaj zadeva zadihala tko kot mora. To pa porocam drug teden, zadeva je namrec na poti.

lp, d.
Nazaj na vrh
marko polo

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 20:38
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj kupiti: Vincent SV-234 ali CA 840A V2 ?

Absolutno Musical Fidelity A308 in po možnosti še NU-Vista 3D.

Malo čuden odgovor na tako resno vprašanje.

Delfinček,koliko dobiš za reklamo,če ni tajna.

To je bolj za šalo.
l.p.vsem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 070 139 435
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 19:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Polo: ce ze o resnosti, bi lahko kaksen svoj review napisal in bi bil post zanimiv in uporaben, ker kot sem prebral nekoc imas Vincenta, ne pa da prihajas s provokativnimi izjavami.

lp, d.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

test vincent
http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/test_vincentsv234cds5.shtml

sicer bi tudi mf a308 imel ampak se bojim rabljennih komponent, nikoli ne veš kakšno zgodovino imajo... pa še težko ga je dobit

kakšna pa je cena za sv-236mk, ima tudi ht bypass

prostor bo integrirc našel na spodnji polici, av receiver se preseli na 1 polico, seveda dacmagic tudi ne sme manjkat Smile

Nazaj na vrh
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri prebiranju o Vicent SV-236MK se mi zdi, da sem zasledil, da ima zgolj samo navadne inpute, torej naj ne bi mel HT bypassa. Jasno je seveda, da SV-234 ima zadaj Line 5, imenovan tudi kot Main input in gre direkt na koncno. Line 1,2,3,4 pa so pri SV-234 navadni inputi, ki gredo preko predojacevalne stopnje.
lp, d.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 20:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok, hvala, potem 236mk odpade

imate še kakšno drugo priporočilo v tem cenovnem razredu

lp
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 20:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za ta dnar dobiš novo Yamaho A-S2000
Nazaj na vrh
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 20:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nov je se HK 990, ki bi ga blo vredno slisat in potestirat. Samo ali je to v Slo sploh mogoce? Kar se tice subjektivnih mnenj pa - na enem skandinavskem forumu sem bral kako se je en user odlocal med novim Vincentom SV-234 in HK990 in se na koncu odlocil za slednjega. Ni pa to nujno, da bi to v tvojem primeru bilo tako.

lp, d.
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pomoje je najboljše da stestiraš ojačevalce da ugotoviš kateri zvok ti najblje sede.
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.hifiwigwam.com/forum1/11887.html

Primare I30 vem, da je gospod par excellence. Dobi se ga za cc 900 funtov ex-demo, če se kakšen seveda pojavi. Tu di 236-ka vincent ni slab.

lp
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 21:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, lepo bi bilo če bi imeli v eni trgovini držali oba modela in še druge v tem rangu, da bi lahko stestiral
tako pa nimam niti časa, energije, da se vozim po slo in testiram
ker na mojih zvočnikih, prostoru bo tako drugače izpadlo
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 21:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Omenjena integrirca sta oba "best buy", torej veliko muzike za razumno ceno, z skoraj enakim naborom priključkov, vprašanje je le, kateri se bi bolje ujel z tvojimi zvočniki, oziroma tvojim slušnim kriterijem. Če hočeš biti prepričan, da si kupil primernejšega, je poslušanje obeh obvezno!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj yamaha ima tudi ht bypass

ali so stranice lesene?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Naslednja
Stran 1 od 11

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu