| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
George Luni
Pridružen/-a: Sob Avg 2008 13:49 Prispevkov: 117 Kraj: Druga vrata levo
|
Objavljeno: Tor Sep 29, 2009 12:53 Naslov sporočila: Pomoč pri iskanju adapterja (3,5 ženski na RCA ženski) |
|
|
Vem, da je tema malce čudna, ampak potrpite z mano . Torej zraven mojih Tannoy Mercury M1 bi rad za probo priklopil subwoofer, ki je del računalniškega kompleta Logitech Z-2200. Težava je v tem, ker ima moj receiver navadni RCA sub pre-out, Logitechi pa so pač delani za priklop na zvočno kartico in imajo moški 3,5mm stereo činč (kot naprimer slušalke). Sedaj pa bi rad nekako premostil ta dva vhoda.
Iščem torej adapter s 3,5mm na RCA, in to ženski na ženskega. Najbolje, kar sem uspel najti na internetu, je 3,5mm male na RCA female (nekaj takega), kar bi načeloma šlo, saj bi potem kupil še 3,5mm female na 3,5mm female. Skrbi me, ker pri vseh 3,5mm-RCA adapterjih zraven piše MONO. Ali je to pri subu sploh pomembno?
Prav tako sem našel neke vrste razdelilec z ženskega 3,5mm stereo na dva ženska RCA (klik). Kako bi potem sub pre-out povezal na ta dvojni RCA, ali pa je dovolj, da RCA kabel povežem samo z enim RCA vhodom na tem adapterju (to potem verjetno da MONO signal).
Upam, da nisem spisal preveč zmedeno in da mi boste lahko pomagali. Vnaprej hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Tor Sep 29, 2009 13:07 Naslov sporočila: |
|
|
Čip-hte-radioton _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
George Luni
Pridružen/-a: Sob Avg 2008 13:49 Prispevkov: 117 Kraj: Druga vrata levo
|
Objavljeno: Tor Sep 29, 2009 17:13 Naslov sporočila: |
|
|
| Rešeno. Hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Sep 29, 2009 18:23 Naslov sporočila: |
|
|
Moj brskalnik pravi za kranjec tole?
Diagnostična stran za www.kranjec-audio.com
Kakšno je trenutno stanje za spletno mesto www.kranjec-audio.com?
Spletno mesto je označeno kot sumljivo – obisk tega spletnega mesta lahko škodi vašemu računalniku.
Del tega spletnega mesta je v zadnjih 90 dneh 6 opravljal sumljive dejavnosti.
Kaj se je zgodilo, ko je Google obiskal to spletno mesto?
Od 9 strani, ki smo jih preverili na spletnem mestu v zadnjih 90 dneh, je bila na 7 straneh najdena zlonamerna programska oprema, ki je bila prenesena in nameščena brez privolitve uporabnikov. Zadnjič je Google obiskal to spletno mest dne 2009-09-26, zadnjič je bila sumljiva vsebina najdena na tem spletnem mestu dne 2009-09-26.
Malicious software includes 5 trojan(s).
Zlonamerna programska oprema gostuje v 5 domenah, vključno z mycomputertotalscann11.com/, spywareshop.info/, 3bq.ru/.
2 domen deluje kot posrednik za širjenje zlonamernih programov obiskovalcem tega spletnega mesta, vključno z iron-mit-wine.com/, infolator.info/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS8972 (PLUSSERVER).
Ali to spletno mesto opravlja vlogo posrednika pri nadaljnjem širjenju zlonamernih programov?
V zadnjih 90 dneh spletno mesto www.kranjec-audio.com ni opravljajo vloge posrednika za okužbo katerih koli drugih spletnih mest.
Ali na tem spletnem mestu gostujejo zlonamerni programi?
V zadnjih 90 dneh na tem spletnem mestu ni gostovala zlonamerna programska oprema.
Kako je prišlo do tega?
V nekaterih primerih lahko druge osebe legitimnim spletnim mestom dodajo zlonamerno kodo, zaradi česar se bo prikazalo opozorilo.
Naslednji koraki:
Nazaj na na prejšnjo stran.
Če ste lastnik tega spletnega mesta, lahko zahtevate pregled spletnega mesta z Googlovim Orodjem za spletne skrbnike. Več informacij o postopku pregledovanja najdete v Googlovem Centru za pomoč za Orodje za spletne skrbnike.
Updated 8 hours ago |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|