| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ajoz
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 19:39 Prispevkov: 17 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 12:39 Naslov sporočila: Marantz cd ne deluje ? |
|
|
| Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri mojem problemu, že dalj časa je bil predvajalnik precej občutljiv na cd-je (ni hotel vsakega predvajati, sploh če je bila kje kakšna raza). Potem pa ga nisem nekaj časa uporabljal(2meseca), sedaj pa mi zmeraj napiše da ni notri cd-ja??? Potem sem odprl pokrov in spucal lečo laserja in ni bilo nič, opazil pa sem da mi cd-ja ne zavrti ko ga dam notri...kaj narediti, je imel kdo podobno težavo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 15:02 Naslov sporočila: Re: Marantz cd ne deluje ? |
|
|
| ajoz je napisal/a: | | Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri mojem problemu, že dalj časa je bil predvajalnik precej občutljiv na cd-je (ni hotel vsakega predvajati, sploh če je bila kje kakšna raza). Potem pa ga nisem nekaj časa uporabljal(2meseca), sedaj pa mi zmeraj napiše da ni notri cd-ja??? Potem sem odprl pokrov in spucal lečo laserja in ni bilo nič, opazil pa sem da mi cd-ja ne zavrti ko ga dam notri...kaj narediti, je imel kdo podobno težavo? |
Ako ti noče vrtet je motorček fuč !!!! Prej ti je še kar delel dokler se ni dokončno ustavil !!!! Servis je edina opcija !!!!
Sam lahko ako se spoznaš !!!! Kaj pa starost ??? _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Dec 31, 2009 17:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Ni nujno, da je crknil motor. Moj (častitljivo star) cdp je kazal podobne simptome, pa je bil problem v mehanizmu, ki dvigne lečo laserja proti zgoščenki. Pri meni se je zaradi smeti zataknila majhna vzmet pod lečo. Ko sem stvar dodobra prepihal in nežno predrmal vzmet, spet vse normalno deluje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajoz
|
Objavljeno: Sob Jan 02, 2010 21:43 Naslov sporočila: |
|
|
Po prvem čišenju in ugotavlanju je vse bolj kazalo da je el. fuč....
Kasneje pa po detajlnem razstavlanjem in ponovnem čiščenju je uspelo da je spregovoril tako upam da bo tudi ostalo še dolgo časa...ugotovitev, najvrjetneje prah nekje kamor nisem mogel spihati brez da bi vezje in ostale dele odstranil iz ohišja  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 03, 2010 18:14 Naslov sporočila: |
|
|
Super, to pomeni ds ti se prah nabiral in nabiral in ustavil pogon. Treba ga dobro spucat in zadeva bo delala še naprej. _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajoz
|
Objavljeno: Ned Jan 03, 2010 20:20 Naslov sporočila: |
|
|
hvala obema za mal napotkov, so prou pršli. Se priporočam še za kdaj s takimi fajn napotki  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|