Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Dvosistemci

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2008 20:34    Naslov sporočila: Dvosistemci Odgovori s citatom

Zdravo

Malo smo pospravljali po delavnici pa smo našli nekaj kar bi bilo lahko uporabno.
Že pred časom mi je ostalo nekaj materijala pa sem se odločol da naredim
majnše zvočnike .
Same škatle imam narejene že nekaj časa pred časom pa sem dobil neke drajverje kateri so pasali not ,tako sem se odloćil da jih sestavim.
Pa poglejmo kaj je nastalo

Sedaj sledi še lakiranje setava ter poslušanje heheh
Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2008 20:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že nelakirane izgledajo škatle zelo nobel. Gotovo bodo prekrasne, ko bodo dokončane. Smile Smile Smile

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
T42

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 23:09
Kraj: cc

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2008 05:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A sploh še kaj drugega počneš kot zvočnike sestavljaš ?? Laughing

Drugače pa lepo narejeno.A tisto rjavo po strani je samo površinsko pofrezano pa pol drug les ?
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2008 19:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Tako temen les(oreh)kot svetel(bor)je masiva ,so pa nalimki nalimani
obstrani bora,in sicer iste debeline kot bor nato je vse skupaj zbrušeno na isto debelino.
Potem zilimano skupaj ter pobrani robovi,simpl k pasulj Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si

Nazadnje urejal/a pinc76 Čet Feb 05, 2009 18:02; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pinc76

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 30, 2008 16:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No projekt je skoraj pri kraju , polakiran,sestavljen v fazi ulavfavanja,nato gredo do Mirota da se poigra z kretnico.
Poglejo kako izgleda Laughing

Ja vem malo bo treba pospravit po delavnici Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No malim satelitom se je pridružil še subek.

No falijo še konektorji za priključitev potem pa ožeži po siromaku Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 18:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vau, tole je pa izredno lepo! Imaš pa res potrpljenja, da se ti da vse tako lepo rezkat. Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
before

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bas zvočnik v subwooferju pa je WESTRA...ali se morda motim?

Audiohedonist
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 19:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Da wesrta prav tako tudi vsatelitkih visoki pa so kitajčki.

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem vedel, da imam prav. Te zvočniške enote bi prepoznal "iz aviona", saj je moj kolega izdelal kar precej zvočnikov z temi enotami. Še danes krasijo mnoge okoliške "kafiče". Very Happy Izdelani so zelo lepo, vsaj tisti so mi všeč, ki niso oblečeni v črn furnir, pa tudi igrajo dobro. Dobro za tam, kjer so, pa tudi za kakšen začetniški Hi-Fi ali surround so čisto OK.

Obdari nas še z kakšno fotko, ko jih boš umestil v svoj sistem. Stavim, da bodo izgledali še boljše v dnevni sobi (ali poslušalnici) in v družbi naprav, ki jim omogočajo da spregovorijo oziroma zaigrajo.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 05, 2009 20:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Ja tu pa nastane drug probem, če bi postavil vse sisteme bi potreboval kar nekaj več sob in ne samo dnevno sobo čeprav le ta meri dobrih 55m2.

Nevem ali sem omenil da je dosti projektov narejenih zato da se znebim odpadnih stvari ki bi drugače romale ali v smeti oziroma v peč.

Kar nekaj pa jih je nastalo v sodelovanju z Boštjanom (AUDIO EX) ter Mirotom (boombox)katerih trenutno nimamo kam dati.

Trenutno so stacionirani pri meni ker imam navoljo prazno hišo,v kratkem pa se bo pričela izgradnja oziroma prenova za demo sobo v kateri bomo lahko testirali,poslušali ter pametovali o zvoku ter ostalem

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:

Trenutno so stacionirani pri meni ker imam navoljo prazno hišo,v kratkem pa se bo pričela izgradnja oziroma prenova za demo sobo v kateri bomo lahko testirali,poslušali ter pametovali o zvoku ter ostalem

LP Pinc76

Če boš potreboval kakšnega visoko-kvalificiranega FR sproči (imam izpit za samokolnico, opravljenih več dolgotrajnih tečajev iz prenašanja gradbenega materiala, v predmetu "delo z mešalcem" sem bil ocenjen odlično, ...)
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Vzeto na znanje Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu