| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
maxxim
Pridružen/-a: Sob Avg 2008 19:54 Prispevkov: 52
|
Objavljeno: Ned Sep 18, 2016 13:10 Naslov sporočila: PRODAJA NA AUDIO MARKT |
|
|
| Rad bi prodal nekaj stvari pa me zanima,kako poteka prodaja preko audio-markta. Hvala za odgovore. Ales |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Ned Sep 18, 2016 13:51 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj, tako kot kjerkoli drugje na podlagi povprasevanja in pogajanja s kupcem. Na koncu, ko potece 2 mesecno obdobje za brezplacni oglas placas Audiomarktu 4 EUR po oglasu, ne glede na to ali si zadevo prodal ali ne. Ce ne placas, ne mores vec objavljati oglasov pod istim uporabniskim imenom.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
maxxim
|
Objavljeno: Ned Sep 18, 2016 15:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala za odgovor |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
maxxim
|
Objavljeno: Ned Sep 18, 2016 16:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Zanima me se katera vrsta placila je najboljsa. Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

|
Objavljeno: Ned Sep 18, 2016 19:58 Naslov sporočila: |
|
|
Ce kupujes vsekakor PayPal. Je vsaj nekaj varnosti. Sicer pa sem sam kupoval in prodajal tudi tako, da sem nakazoval direktno na prodajalcev osebni bancni racun, prodajal, da sem dobil nakazano na svoj racun, ali pa se dobil tudi osebno, ce je bil prodajalec oz. kupec blizu.
Vsekakor pa je dobro se lepo pogovorit s kupcem ali prodajalcem, da oba dobro vesta kaj je predmet prodaje, da se na zadevo clovek spozna in, da dobro ve kaj kupuje oz. prodaja. V takih primerih ni nobenih problemov, s katerokoli vrsto transakcije, saj pri meni je se ni bilo.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
maxxim
|
Objavljeno: Pon Sep 19, 2016 15:43 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala
Tudi jaz vedno kupujem preko pay pala in nikakor drugace, prodajam pa prvic zato me je tudi zanimalo, kako je najboljse.Se pravi on mi nakaze denar na bancni racun potem pa mu jaz posljem robo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 10:26 Naslov sporočila: |
|
|
Na Audio-marktu si lahko sam postavis kako zelis prejeti placilo (Zahlungsmethoden). Jaz prakticno oznacim skoraj vse opcije. Samo priporoceon z odkupnino pa ne posiljam, ker ne zelim, da se paket vrne ob kaksni morebitni neresnosti kupca. Najrajse imam nakazilo na TRR direkt ali pa oseben prevzem. Prakticiral pa sem prakticno ze vse moznosti placila. Do sedaj vse ok izkusnje.
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|