Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hi fi streamerji v Sloveniji

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Vinylfreak86

Pridružen/-a: Pon Okt 2013 21:57
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2015 21:44    Naslov sporočila: Hi fi streamerji v Sloveniji Odgovori s citatom

Ničesar ne kupujem, samo kolikor vidim v Sloveniji skoraj ni ponudbe hifi streamerjev kot komponent. Ali je tako malo zanimanja za te naprave ali k nam pride vse kasneje? Sem tudi videl, da v Britaniji prodajajo Yamahin križanec med CD playerjem in streamerjem, ki tam stane približno toliko kot sem jaz dal za Yamaho CDS300, osnova naprave je tako ista. Pri nas pa take ponudbe sploh ni. Hvala za informacije.
Vinylfreak86

Pridružen/-a: Pon Okt 2013 21:57
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2015 22:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Šele sedaj vidim, da pod imenom receiverji skrivajo te zadeve.
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2015 23:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj se že dobi, drugače pa tujina, vse pa je odvisno od žepa.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu