| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
denisperme
Pridružen/-a: Ned Avg 2015 13:31 Prispevkov: 8 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 16, 2015 11:34 Naslov sporočila: primerjava av recieverji in stereo ojačevalci |
|
|
Pozdravljeni,
V kolikor ima kdo izkušnje, me zanima izključno zvokovna razlika med modeli Mrantz PM6005 in Denon PMA720AE, oz ali je vredno dodati cca 130eur več za Marantz. Ali pa npr razlika med Onkyo A9030 in Onkyo A9050.
Ali se ojačevalce da priključiti na TV kot recieverje?
Ali so ti ojačevalci zvokono primerljivi z AV recieverji v istem cenoven rangu ali so recieverji v tem rangu slabši po kvaliteti?
Torej potrebujem stereo zadevo, na kateri se bo 99% poslušalo muziko, ostalo za pogledat kakšen film.
Muzika bi se predvajala predvsem preko internetnih medijev, tablice,...
Hvala za odgovore in lp
Denis |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
denisperme
Pridružen/-a: Ned Avg 2015 13:31 Prispevkov: 8 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2015 18:17 Naslov sporočila: |
|
|
Morda kakšno priporočilo oz usmeritev? noben ne pozna omenjenih modelov?
lp
denis |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2015 18:31 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam Marantz SR6003, uporabljam pa sedaj zgolj za filme. Sicer pa se s tem A/V receiverjem da tudi en cas ziveti tudi za poslusanje glasbe. Enkrat, ko pa kaj bolj "zivljenskega" prikljucis za stereo pa vidis, kje so prednosti stereo ojacevalcev in tovrstnih sistemov.
Marantz SR6003 je lahko soliden kompromis za oboje in en vstop v Hi-Fi. Bilokateri Marantz v mojem sistemu nikoli ni bil sikajoc in usesa so bila zato tudi hvalezna. V ostale receiverje in ojacevalce, ki jih navajas pa se nisem poglabljal.
Sicer pa se pri A/V receviverjih vedno lahko poigras in na iste zvocnike prikljucis tudi stereo ojacevalec, ce ima le ta HT bypass in potem stereo glasbo poslusas neodvisno od A/V receiverja. Tako imam jaz v kombinaciji z Marantz PM KI Pearl.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|