| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
tromostovje
Pridružen/-a: Pet Jul 2010 21:21 Prispevkov: 12 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 09, 2010 21:31 Naslov sporočila: ELAC FS 209.2 zvočniki |
|
|
Pozdravljeni, zanima me kam uvrščate zvočnike nemškega proizvajalca ELAC FS 209.2. Prodajajo se za 949€. Kateri ojačevalec mi priporočate: CREEK EVOLUTION 2 ali PRIMARE i21. Doma imam sicer ARCAM 3 ampak po mojem ni dovolj dober za ELAC FS 209.2 Vsem se najlepše zahvaljujem za odgovor, lep pozdrav
Plečnik |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 09, 2010 22:43 Naslov sporočila: Re: ELAC FS 209.2 zvočniki |
|
|
| tromostovje je napisal/a: | Pozdravljeni, zanima me kam uvrščate zvočnike nemškega proizvajalca ELAC FS 209.2. Prodajajo se za 949€. Kateri ojačevalec mi priporočate: CREEK EVOLUTION 2 ali PRIMARE i21. Doma imam sicer ARCAM 3 ampak po mojem ni dovolj dober za ELAC FS 209.2 Vsem se najlepše zahvaljujem za odgovor, lep pozdrav
Plečnik |
ni problem v tem da nek ojačevalec ni dovolj "dober" za kakšne zvočnike.point je v sinergiji med njimi-med zvočniki in ojačevalcem.
in seveda v temu ,da ti ta zvok ugaja.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Sep 07, 2015 20:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Ima kdo izkušnje z Elac zvočniki? Recimo serija 400, FS407 ali FS409? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Sep 09, 2015 09:28 Naslov sporočila: |
|
|
Direktnih izkušenj z njimi ne, je pa firma že od prazgodovine na trgu (ni sto let, ma ne manjka dosti). Vredna vse pozornosti.
Sem pa v reviji izvedel novico in jo ob tej temi šel preveriti na internet:
http://www.cnet.com/news/starting-over-legendary-designer-andrew-jones-set-to-launch-a-brand-new-speaker-line/
Eden naj projektantov je prestopil k njim. V članku je opisana njegova pot od KEF-a do TAD-a.
PS:
Pravkar našel še pogovor z njim:
http://www.digitaltrends.com/home-theater/andrew-jones-on-on-one-interview/
PPS:
Pravkar sem preposlušal ta intervju. Okoli 19 do 24 minute tip govori kako izbrati zvočnike, o akustiki prostora, postavitvi zvočnikov;; o trgovcih in njihovi vlogi. Pa tudi kako projektanti prilagajajo zvočnike glede na trge - v kakšnih sobah, akustikah, avdiofili poslušajo. Kar nekaterim ni šlo v glavo tu na AK v teh debatah pred časom kako se sploh lahko (generalno gledano, seveda) upošteva akustika prostorov potencialnih kupcev pri dizajniranju zvočnikov. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|