| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Tomahawk
Pridružen/-a: Sre Okt 2013 23:02 Prispevkov: 98 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2015 00:15 Naslov sporočila: Digitalni Ojačevalnik |
|
|
Nekdo me je opomnil, da je bila tu že polemika glede digitalnih ojačevalnikov in da se je pojavil model poceni HiFi Stereo digitalnega ojačevalnika s presenetljivimi lastnostmi in performance_ami za zelo zgledno/nizko ceno.
Če ima še linijski izhod za sub in vsaj 2x50 W, potem bi bilo to to.
Lahko kdo kaj predlaga ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simon740
Pridružen/-a: Sob Sep 2012 15:59 Prispevkov: 980 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2015 05:42 Naslov sporočila: Re: Digitalni Ojačevalnik |
|
|
| Tomahawk je napisal/a: | Nekdo me je opomnil, da je bila tu že polemika glede digitalnih ojačevalnikov in da se je pojavil model poceni HiFi Stereo digitalnega ojačevalnika s presenetljivimi lastnostmi in performance_ami za zelo zgledno/nizko ceno.
Če ima še linijski izhod za sub in vsaj 2x50 W, potem bi bilo to to.
Lahko kdo kaj predlaga ? |
Jaz sem imel Onkyo A-9755.....za moje pojme zelo dober ojačevalec D klase.
LP,
Simon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
Pridružen/-a: Pon Mar 2011 0:50 Prispevkov: 212 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2015 09:11 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa NuForce Dia, mislim da 2x20W.
Na prvo žogo precej vau zvok, sploh če pomisliš iz kakšne mini škatlice je prihajal, zato sem verjetno tule po forumu malo pretirano orgazmiral. Dober in kontroliran bas, ostalo pa... znebil sem se ga. Petnajst let star navaden klasa AB Rotel ga povsem deklasira.
Me pa še privlači ideja majhne škatlice: zdaj gledam NAD D 3020. 500 EUR se mi zdi zmerna cena za paket. So se pa prioritete vmes spremenile... včasih me je zanimal SPL od nekje 90 dB dalje, danes praskam v smeri prijetnega poslušanja na sobni jakosti. Ko bom spet v igri (ko bo deca toliko zrasla, da se bom lahko lotil adaptacije dnevne sobe kjer bo eden od fokusov lahko spet hi-fi, in ne samo igralni kotički in škatle za igrače), bom definitivno gledal tudi v tej smeri. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2015 09:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Poglej malo po ebayu- tam imaš vse mogoče za nizko ceno. Kako igra, boš pa sam najbolje ocenil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
andrej
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:47 Prispevkov: 121 Kraj: Obala
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|