Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Eichmann Bullet - kaj podobnega?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2014 13:41    Naslov sporočila: Eichmann Bullet - kaj podobnega? Odgovori s citatom

Pozna kdo kakšne RCA konektorje, ki so konstrukcijsko podobni bullet plugom oz. WBT nextgen - se pravi, da imajo samo točkovni stik na zunanjem obodu vtikača? Malo me zanima, kaj je vse na voljo razen teh bolj poznanih proizvajalcev...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 01, 2015 15:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://kleinnovations.com/

Keith Eichmann, naslednja generacija.

Poleg KLEI se najde par kopij, jih pa še nisem preizkusil.

Na točkovne pluge gre idealno WBT Nextgen 210 RCA vtičnica.

Ima pa ta kombinacija ta stranski učinek, da pokaže prav vsako nekonzistenco v sistemu, od komponent, kablov, pasivnih komponent..

Plus pa je ta, da ko enkrat po zaslugi te kombinacije počasi urediš veliko večino nekonzistenc v sistemu, je zvok za v deveta nebesa.

Za manj zahtevne sta odlična rešitev Eichmann Phonopod RCA vtičnici, verzija 1 in 2. Še vedno sta toliko boljši od ostalih na trgu in nekonzistence celo malce prikrijeta, da sta vredni nakupa.
Verzija ena je primerna za "terat", po karakterju malce podobna Neutrik RCA, le da vse kar "zna" Neutrik, "zna" Bullet 1 boljše..
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 02, 2015 11:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Odlično razmerje "cena kvaliteta" Cool Wink

http://www.aeco.tw/
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 02, 2015 13:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mestn pu, ajka, hvala. Obojni delujejo zelo privlačno. Ajka imaš mogoče
kakšno izkušnjo s temi, ki so prevlečeni z rodijem? Domam imam eno
kombinacijo in-akustik nf-1202+rodij vtikači in gredo zelo dobro skupaj.
Sem razmišljal, da bi ponovil vajo s čim podobnim.
Nazaj na vrh
kokoaudiofan

Pridružen/-a: Pon Jan 2015 11:32
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2015 11:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni, lotil se bom samogradnje interkonektov in me zanima, če je že kdo imel izkušnje z RCA RODIJ konekti , ki so po rubriko mali oglasi:
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=15067
Hvala za pomoč.
Lp
Koko

Nazadnje urejal/a kokoaudiofan Sre Jan 14, 2015 10:42; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 13, 2015 23:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mišolin je napisal/a:
Mestn pu, ajka, hvala. Obojni delujejo zelo privlačno. Ajka imaš mogoče
kakšno izkušnjo s temi, ki so prevlečeni z rodijem? Domam imam eno
kombinacijo in-akustik nf-1202+rodij vtikači in gredo zelo dobro skupaj.
Sem razmišljal, da bi ponovil vajo s čim podobnim.

Po mojih izkušnjah gredo rodinirani vtiči lepo skupaj z vsemi rodiniranimi vtiči..
Testiral sem tri različne rodinirane IEC vtiče na mojem top napajalnem lastne izdelave, na drugi strani je state of the art šuko Oyaide P-037 http://www.mains-cables-r-us.co.uk/mains-plugs/290-oyaide-p037-rhodium-schuko-plug--5052408650054.html, vtičnica je rodinirana http://www.analogueseduction.net/wall-sockets-receptacles/furutech-ft-sws-rhodium-schuko-wall-socket.html in vsi trije IECji so zveneli različno, a dobro.
Kombinacije z različnimi platiniranimi in pozlačenimi IECji se niso obnesle.

Naročil sem Eichmann lookalike RCA, rodinirane in posrebrene.
Ko pridejo, bom naredil identične povezovalne Mantra MK5 kable in primerjalni test.

Verjetno bo vse skupaj sovpadalo z predvidenim testom top modela KLEI vtičev, Absolute Harmony(na Mantra MK5) in Eichmann Silver Bullet(na Mantra MK6R), tako da jih bo zanimivo primerjat z KLEI Absolute Harmony, ki bodo na isti zasnovi kabla.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu