Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

luxma LV-113

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
borismd

Pridružen/-a: Pon Jul 2014 16:39
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 17:59    Naslov sporočila: luxma LV-113 Odgovori s citatom

živjo,

zanima me ali ima kdo kaj izkušenj z tem ojačevalcem. Imam ga možnost kupiti od kolega. Kakor sem ga slišal je odličen Smile Pa koliko naj mu dam za njega da bova oba srečna?

hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 18:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem ravno ekspert za Luxman-e, ampak mislim, da je omenjeni model iz serij, ko je Luxman že bil pod lastništvom Alpine Electronics in je kvaliteta posledično precej upadla...

Kar pa ne pomeni, da ne bi znal biti (za nekoga) čisto OK... Najlažje je, da malo poguglaš za koliko so se isti modeli prodali ali preko Ebaya ali kje drugje in na osnovi tega dobiš "pošteno" številko.
Nazaj na vrh
borismd

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja na ebayu sem gledal.... so bile kar visoke cene tam od 250-300€. po netu ga pa tudi kar hvalijo
Nazaj na vrh
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 22:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...gospodje, če nimate izkušnje z Ebayem, ga ne jemljite kot referenco...
borismd

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 23:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
...gospodje, če nimate izkušnje z Ebayem, ga ne jemljite kot referenco...

hvala za "nasvet", ampak odgovor na vprašanje iz njega težko izluščim...
Nazaj na vrh
gwb

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 23:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

borismd je napisal/a:
ja na ebayu sem gledal.... so bile kar visoke cene tam od 250-300€. po netu ga pa tudi kar hvalijo

Jaz sem našel samo 3 ki so se prodali za 75 EUR in en za 160 EUR...

Bi rekel da je tista prva bolj realna cifra. Če te že peče vest plačaj nekaj več glede na to, da veš od koga kupuješ in da prišparaš pri poštnini.
Nazaj na vrh
borismd

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 23:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jest samo enega (opraskanega, brez knofa...) v franciji za 80€ vidim.
se pravi če mu dam med 100 in 150€ bova oba zadovoljna Smile ker kar na bolhi gledam od luxmana je pa tako ali tako vse 200€ pa navzgor....
Nazaj na vrh
gwb

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 07, 2015 23:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potrebno je pogledati zaključene avkcije, ne tekoče - takrat vidiš za koliko je bila neka stvar prodana...

Kot rečeno - ne poznam omenjenega ojačevalca in zato težko sodim koliko je vreden. Morda ve kdo drug kaj več?

Ampak če si rekel, da ti je všeč in si pripravljen plačati omenjeno vsoto, potem ja, lahko ponudiš toliko...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu