| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
uzitek123
Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12 Prispevkov: 127 Kraj: OPLOTNICA
|
Objavljeno: Tor Jul 29, 2014 21:22 Naslov sporočila: SHARP SYSTEM 7700- Prosim za pomoč |
|
|
Danes sem privlekel domov omenjen sistem Sharp 7700.
Zadevo sem priklučil na dali zvočnike , noro, zadeva je res močna zvok topel, mehki a močni basi, Yamaha rx 497 nima za burek preti temu.
Skratka zelo pozitivno presenečen ,kaj da od sebe stara kišta.
Imam pa sledečo težavo : na sharpa lahko sicer priključim 4 zvočnike , a izbiram lahko samo , ali igrata prednja ali pa samo zadnja dva.
Obstaja kakšna rešitev, da bi igrali vsi štirje obenem, da so priklopljeni vsak na svoj izhod ?
Dodajam link od iste zadeve : https://www.youtube.com/watch?v=xPxsKw1s0N4
Zadevo bi želel ločiti, torej bi obdržal samo ojačevalec oz končno stopnjo, cd player bi dodal drug, tuner pa bi dokupil, equlaizer,obsoječ cd, kasetar pa bi odstanil.... je to mogoče ?
Ali bi morda lahko kako uporabil zraven resiver yamaha rx 497, da ne rabim kupovat tunerja?
Vem, kompliciram, a vseeno upam na rešitev. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uzitek123
|
Objavljeno: Sre Jul 30, 2014 15:51 Naslov sporočila: |
|
|
| Zgleda da ne bom dobil odgovora. zadeva bo najbrž kr kompletna romala v prodajo ali otroško sobo, tako ,da če ima kdo primerne zvočnike ugodno za prodat sem kupec. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Jul 30, 2014 18:08 Naslov sporočila: |
|
|
Tale sharp bi bil čisto vredu, sam kake zvočnike je treba najt primerne za tvoj prostor.
Lahko izločiš/dokupiš kar si navedel. Tudi jaz bi najverjetneje storil enako.
Štirje zvočniki ne bodo hkrati špilali...prenizko impedančno breme.
So že vedeli zakaj je tisti preklop. _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1976 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jul 31, 2014 08:53 Naslov sporočila: |
|
|
| Očitno ti ekvalizacija in boomy efekti pašejo, zato blatiš, očitno okvarjeno Yamaho, ki je za moj okus klaso višje od te plastike od Sharpa. Prav je, da ima vsak svoj okus. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Jul 31, 2014 10:45 Naslov sporočila: |
|
|
Sama končna niti ni tako slaba. Za nezahtevnega uporabnika je čisto ok. Naj ti nekdo v tvoji okolici porihta činč vhode. Rabil boš še predojačevalec. Preveri še, če ima tisti jamaha receiver preout.
Ostalo je pa tako kot je omenil joztom...
dodajam še: samo za v kontejner z odpadno elektroniko.
LP Jernej _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uzitek123
|
Objavljeno: Pet Avg 01, 2014 22:24 Naslov sporočila: |
|
|
No ja , mal ušes pa tud mam, glih za v kontajner zadeva ni, res pa ni za pričakovat vau efekta, so pa basi prišli do efekta že pri zelo mali glasnosti, zato se mi zdi končna stopnja vredna uporabe, kar pri jamahi ne dosežeš.
Nikakor ne blatim yamahe, zvok je lepši, a žal ga slišiš samo pri močnejši jakosti, kar pa mi ne ugaja.će bi želel samo nabijanje bi obdržal obstoječ sistem, tako pa želim mal boljšo kvaliteto pri manjši jakosti.
Yamaha nima preout...
Joztom : od kod pa ti idea ,da je yamaha okvarjena? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Sob Avg 02, 2014 10:31 Naslov sporočila: |
|
|
| Tale sharp je grajen okrog stk441 ce google ne laze in tile znajo vcasih delat presenetljivo dobro. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|