| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 16:38 Naslov sporočila: zvocniski kabli AudioQuest Type 4+ |
|
|
zanima me kvaliteta teh kablov..kako se vam zdi da bi sluzili z receiverjem pioneerVSX-LX70 in zvocniki Heco CELAN-800
naprej hvala za vasa mnenja..
Nazadnje urejal/a aleksander Ned Jan 18, 2009 18:05; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 17:49 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen.
Po mojih iskušnjah, precej temnega karakterja, z čvrstim in močim basom. Primeren za "svetle" sisteme, oz. če vas nervira zgornji spekter in bi radi zvok z mirnejšim a manj zanimivim karakterjem. Vsekakor niso nevtralni zvočniški kabli, h katerim stremim sam. Na Vas pa je da se odločite.
Pa še ena pripomba ...trde licne Vam znajo še kak siv las nardit.
Lep pozdrav! _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 18:10 Naslov sporočila: |
|
|
Kje pa si jih videl?
Koliko pa stanejo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 18:13 Naslov sporočila: |
|
|
| ma okrog 60 E..iz druge roke |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 18:16 Naslov sporočila: |
|
|
kaj pa tile kabli
ixos 6006 gamma geometry gold
tudi te dobim za podobno ceno..oboji 2 x 5m |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 18:22 Naslov sporočila: |
|
|
| drugace pa mi lahko tud svetujete kaksne naj uporabim...sam se na kable ne spoznam rauno.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Nov 17, 2008 18:41 Naslov sporočila: |
|
|
Sam uporabljam Audioquest-ove zvočniške kable, sicer nekoliko višji model (Indigo+) in moram reči, da sem čisto zadovoljen z njimi. Zelo uravnotežen tonski karakter, čvrst bas, transparentno sredje in visokotonsko področje. Slednje je tudi zelo "svilnato" ( to pomeni da ni zrnatosti v zvoku). Najpomembneje je, da Audioquestovi kabli nimajo visoke kapacitivnosti, kar pomeni da "prepuščajo" širok visokofrekvenčni spekter, kar pa spet pomeni živ, dinamičen in transparenten zvok. Tak zvočni karakter imajo verjetno vsi zvočniški kabli tega proizvajalca, tako da mislim, da ne boš zgrešil, če kupiš nekaj iz tega "legla".  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 26, 2009 20:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ne boš nikako zgraešil s temi kabli, če maš rad muzikaličnost in topel zvok. Pa so tudi dovolj transparentni zame. Naginjem k zvoku lamp, namreč...
Upam da ti bo všeč zvok, ki je skozi celoten spektar izjemno prijazen.
Jaz semsvoje Audioquest type 8 primerjal z Supra ply 3.4, ki so prav podobne cene, pa tudi s Cable Talk Talk 3 in so v primerjavi z njima Type 8 vsaj za nianso bolj melodični, bolj fluidni in toplejši...
Dal sem jih tudi v črni skin snake bužir. .
Nisem ziher type 8 so bi-wire, za type 4 pa ne vem.
Če jih kupiš bodi previden, kar nekaj prask na prsteh pričakuj, pa tudi take resnejše. Gre za zelo nerodno kablovje za obdelavo in terminacijo, še bolj nerodno za direktno povezovanje. (solid core kabli)
Srečno _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Pon Jan 26, 2009 22:10 Naslov sporočila: |
|
|
| So biwirig in sem zelo zadovoljen z njimi..Mi jih pa ostaja 2x3m,ker sem imel prej drugace postavljeno dnevno in sem jih sedaj skrajšal.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|