| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Nov 27, 2012 21:44 Naslov sporočila: Flac v mp3 konverter |
|
|
Rabil bi kak free konverter, ki bi delo opravil hitro in simpl. Nekako da označim celo mapo, in potem vse pretvori.
Rabim mp3 za v avto, kvaliteta ni toliko pomembna.
Predlogi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Nov 27, 2012 22:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz opravljam vse medformatne pretvorbe s foobar 2000. Brezplačen, enostaven, odličen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Nov 27, 2012 22:01 Naslov sporočila: |
|
|
| O, to pa imam inštalirano. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2012 20:40 Naslov sporočila: |
|
|
http://xrecode.com/
hiter, enostaven, dovolj nastavitev _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02 Prispevkov: 52
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2012 21:10 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam Audio Transcoder. Samo ni brezplačen, zato verjetno ni prva izbira (razen če imaš trial verzijo, ali pa če ga poiščeš... ). Je pa tako kot ostali programi, preprost, po želji pa lahko nastaviš vsako podrobnost. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
0844Ales
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09 Prispevkov: 98 Kraj: Kamnik
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Pon Feb 24, 2014 21:10 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Jaz opravljam vse medformatne pretvorbe s foobar 2000. Brezplačen, enostaven, odličen. |
Bi bil tako prijazen in napisal kaj je potrebno imeti vse obkljukako ker jaz v meniju pod Libary-Configure-Output imam posivljeno in ne morem izbrati v kateri format naj mi converta...
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Feb 25, 2014 09:30 Naslov sporočila: |
|
|
| snifix je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Jaz opravljam vse medformatne pretvorbe s foobar 2000. Brezplačen, enostaven, odličen. |
Bi bil tako prijazen in napisal kaj je potrebno imeti vse obkljukako ker jaz v meniju pod Libary-Configure-Output imam posivljeno in ne morem izbrati v kateri format naj mi converta...
lp, Matej |
Naložiš pesmi v Foobar. Označiš vse tiste, ki jih želiš konvertirati v drug format in kontra klik miške. Odpre se ti menu v katerem nato izbereš opcijo Convert. Nastaviš željeni format in že šiba.
Lahko kar cel direktorij iz raziskovalca z miško potegneš v Foobar če je tega veliko za skonvertirat in potem kontra klik miške in Convert.
Če željenega formata ni na spisku pa spodaj povezava kje potegneš dol ustrezen vtičnik (poglej razdelek Converting Audio Files to Different File Formats):
http://www.foobar2000.org/FAQ
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Tor Feb 25, 2014 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
Super, dela . Hvala za pomoč.
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|