Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Subwoofer Onkyo HT-S6505

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
cartax

Pridružen/-a: Sob Feb 2014 18:45
Kraj: SLO. BISTRICA

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 08, 2014 19:05    Naslov sporočila: Subwoofer Onkyo HT-S6505 Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Sem mislil, da ne bom tako začel kakšnega sporočila/teme tukaj, ampak žal...
Nekje decembra lani, se pravi dec.2013 sem kupil ta hišni kino (Onkyo ht-s6505). Pričakoval sem dosti, saj zame 500+evr ni malo denarja. Ko sem ga priklopil doma, mi je po cca. 2urah delovanja nehal delovati subwoofer. Kličem na uradni servis v Lj(technotop), in mi razložijo, da je pač nehaj delovati in da lahko brez problema dobim kar drugega-subwoofer. Tako sem to stvar zamenjal, vmes nekja logističnih problemov, ampak vse dobro do včeraj!! Stvar je zopet nehala delovati.... berem malo po tujih forumih in zasledim da ga naj odklopim za cca 20 min. in bo delovalo.. ok si rečem, in probam danes.. Stvar zopet deluje..
Mislim halo??? Ne vem kaj naj sedaj storim, spet kličem in menjam ali??? kaj??
Ali ima kdo izkušnje s tem, mogoče kakšen strokovnjak Onkya?

Lp, Mario Shocked
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 08, 2014 19:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče ima termično zaščito, ki ga izklopi, če ga preveč priganjaš ? Saj gre za aktivni sub, a je tako ?

LpM.
cartax

Pridružen/-a: Sob Feb 2014 18:45
Kraj: SLO. BISTRICA

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 08, 2014 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja je aktivni ja... Pa vrjameš ali ne da ga nihče ni še niti ornk priganjal... Pa ima tudi neko funkcijo da ne moreš wooferja skurt, se pravi da ga lahko ženeš pa naj nebi šel rakom žvižgat... Ne vem kaj bi bilo to, bil je priklopljen več kot 24 ur pa ni niti mrknil.,.ko sem ga pa odklopil za cca 10 min. in priklopil nazaj pa je deloval ...in še deluje normalno..
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 08:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nesi nazaj, in vzemi kaj drugega.
Nazaj na vrh
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 16:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poskusi raje z razumnim nivojem glasnosti.
Nazaj na vrh
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali pa dokupi še en (boljši) sub.

LpM.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu