Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

zvočniki lotronic aka ltc audio?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bestsoundever

Pridružen/-a: Ned Jan 2013 3:19
Kraj: murska sobota

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 02, 2014 08:34    Naslov sporočila: zvočniki lotronic aka ltc audio? Odgovori s citatom

pozdravljeni.
mi lahko kdo kaj vec pove o omenjenih zvocnikih?
ima kdi kaksne izkusnje z njimi?
soo hudo poceni in glede na to da za taksno ceno (+-50eur) trenutno ni kaj extra rabljenega bi bilo za probat? razen ce je to nek kitajski krafl...
jih je kdo slisal? sem zasledil da jih tukaj prodajajo v celju sam jih nimajo za poslusat vem da malo denarja malo muzike ampak sem firbcn pa se ne zgledajo grozno slabo za ta denar? naj povem da gre za nezahtevnega uporabnika za glasnejse poslusanje koncertov ob vikendih v pravokotni sobi 20m2.

http://www.lajbi.com/hi-fi-in-avto/hi-fi-zvocniki
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 03, 2014 12:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmmmm Embarassed
6 enot, ohišje, kretnica... vse to dvojno za 100.- neto (nabavna pol manj) ... kaj pa vem? Malo sem skeptičen. Pomisli koliko potem stane ena enota ... 1.- eur ali manj! Kako to lahko igra? Osebno bi rajši upiknil kakšne rabljene Jamote (170, 135), Klipsche... tega je kar nekaj med oglasi (AK, Bolha).

lp
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 03, 2014 14:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kitajski definitvno. To je generik. Kupis lahko tudi Benq z isto oznako. Ce lako testiraj prej, primi in jih dvigni v luft Smile. Ce so lahki kot pero oddidi. Tule je se en video http://www.youtube.com/watch?v=3ecuk3CIIdc

Tudi jaz bi svetoval rajsi kaj preverjenega in rabljenega od Jamota, Klipscha. Na bolhi je kar nekaj ponudbe.

Ce pa ze ubodes pa porocaj, kako fajn/nefajn so.
lp, d.
Nazaj na vrh
bestsoundever

Pridružen/-a: Ned Jan 2013 3:19
Kraj: murska sobota

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 03, 2014 18:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj bi imel 12kg komad. uvoznik za slo nima poslušalnice tako da 130eur... hja je pa ni velik, imam čas za razmislek do 15. plače Very Happy če nebo kaj pametnega rabljenega jih bom vzel pa poročam drugače pa če ima kdo kaj do 200e pa da je glasno rabljeno prosim na zs ponudbo z sliko hvala.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu