| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dolenc13
Pridružen/-a: Tor Feb 2014 14:19 Prispevkov: 3 Kraj: koper
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 14:24 Naslov sporočila: Kje prodajati rabljeno HI-FI opremo? |
|
|
| Rad bi se znebil hifi kompleta, ki ga zaradi selitve v majhno stanovanje ne morem več uporabljati. Ker gre za relativno drag sistem, ker je slovenski trg relativno majhen, bi vas prosil za kak nasvet, kje v tujini bi bilo smiselno navedeni hi-fi oglaševati. V naprej hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
epic
Pridružen/-a: Sob Nov 2009 15:12 Prispevkov: 203 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 15:29 Naslov sporočila: |
|
|
| Lahko preveris stanje na audio- markt.de. Kolikor vem prek tega portala prodaja kar nekaj Slovencev, moc je opaziti oglase tako zasebnikov kot podjetnikov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 17:12 Naslov sporočila: Re: Kje prodajati rabljeno HI-FI opremo? |
|
|
| dolenc13 je napisal/a: | | Rad bi se znebil hifi kompleta, ki ga zaradi selitve v majhno stanovanje ne morem več uporabljati. Ker gre za relativno drag sistem, ker je slovenski trg relativno majhen, bi vas prosil za kak nasvet, kje v tujini bi bilo smiselno navedeni hi-fi oglaševati. V naprej hvala. |
dolenc pozdravljen,
če ni skrivnost, kaj pa se bo prodajalo in koliko ceniš?
lp MAre |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 19:22 Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa ebay. Samo grenekaj provizije.
Jaz sem kar nekaj robe tam prodal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 19:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Dolenc, prodajaš Densen? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 20:15 Naslov sporočila: |
|
|
Za vse firbce, kadar nekdo reče moram se "znebiti" hi-fi-ja, le kaj bi to lahko pomenilo...?
Sicer pa dražje je, težje je prodat, tja do 40% novega(MSRP), če gre za zelo izkane kose, sicer še manj...toliko o nekako podcenjevalnem odnosu do slovenskega trga, ki je res majhen, je pa tudi res, da Evropa ne kupuje ravno veliko rabljene robe iz SLO. 
Nazadnje urejal/a jacoby Tor Feb 04, 2014 20:40; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Tor Feb 04, 2014 20:37 Naslov sporočila: |
|
|
Briga me kaj prodaja, a ker mislim da ima Densen, sem ga hotel napotit na densen forum, kjer sem tri komponente prodal v 14 dneh.
Ce nima Densen, pa naj to ignorira. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc13
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:08 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala za pomoč, predvsem dr. sahu za napotitev na densenov forum, prodajam densen hifi - je v malih oglasih audiokontakta, znebiti pa se ga želim zato, ker ga zaradi prostrskih razlogov ne morem uporabljat (zaradi majhnega stanovanja v katerem sem sedaj bi moral vsaj zvočnike zamenjat -so ful preveliki, pa še takrat bi bilo vse skupaj precej prez veze) in se mi zdi ful škoda da taka fina stvar mi stoji v škatli v omari. če slučajno koga zanimajo zvočniki imam Suprema corian II - noro dobri zvočniki |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc13
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:27 Naslov sporočila: |
|
|
glede e-baya, bi vas prosil, če mi svetujete, na katerem oglaševati: DE, UK, IT?
z nemškim imam problem glede jezika(znam bolj malo nemščine), vendar pa predvidevam da velika večina nemcev zna tudi angleško.
hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Na nemškem. Če še nimaš ebay računa, naj nekdo v tvojem imenu to da gor, ker je postopek malo kompliciran, pa še traja, in rabiš dober feedback da to prodaš. Anglescina ni problem, kupijo vseeno.
Probaj densen.dk forum, sicer je nekaj spama gor, a vseeno se splača. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 13:42 Naslov sporočila: e bay |
|
|
Jaz kar nekaj prodam in še več kupim na e bay. Provizija pri prodaji bo za tvojo ceno kompleta kar draga ja. Predvsem pa boš plačal, če ne bo izklicna cena 1 evo, kar po mojem mnenju ni kar tako za reskirat, sploh če imaš slab rejting (ok vedno se da najti rešitev in "umetno dvigati ceno").
Jaz sem na e bay de čisto po naključju, čeprav večinoma kupujem. Oglase pa dam v angleščini in nemščini.
Načeloma pa je vseeno , ker če iščeš si lahko nastaviš, da ti išče v tvojem e bayu (UK, DE, USA, kjer si pač registriran) ali pa po EU ali pa cel svet (vsi oglasi na ebay).
Če potrebuješ pomoč pri prevodu v nemščino me kontaktiraj. Lahko ti tudi pomagam, če te bo kdo kaj v nemščini spraševal. Mislim pa da boš imel za densen na ebay DE in nemškim tekstom boljše možnosti kot v UK.
ja res je slo trg je majhen. sploh za vrhunske in drage zadeve. Še posebej če jih prodajaš v kompletu.
Končno bi že imel prodano, če bi jo samo prodal  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1774 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 13:49 Naslov sporočila: |
|
|
| dolenc13 je napisal/a: | glede e-baya, bi vas prosil, če mi svetujete, na katerem oglaševati: DE, UK, IT?
z nemškim imam problem glede jezika(znam bolj malo nemščine), vendar pa predvidevam da velika večina nemcev zna tudi angleško.
hvala |
na nemškem...bližje je...manjša poštnina...so zelo občutljivi na shipping costs...prijavi se na angleškem ali Ebay.com...vsi uradni maili bodo v angleščini... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
borutd
Pridružen/-a: Pet Apr 2013 19:21 Prispevkov: 1 Kraj: koper
|
Objavljeno: Pet Feb 07, 2014 13:39 Naslov sporočila: |
|
|
| akšne možnosti pa imam, glede na to da sem nov na e-bayu brez referenc, me bo kdo kljub temu vzel resno? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Pet Feb 07, 2014 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
| tko tko. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Feb 08, 2014 09:43 Naslov sporočila: |
|
|
| Nov uporabnik na ebayu + prodaja načeloma dragih zadev = slaba končna cena... Še posebej, ko se odštejejo vse dajatve itd... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|