| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
bucketbot
Pridružen/-a: Sob Maj 2014 14:29 Prispevkov: 2 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 24, 2014 17:03 Naslov sporočila: bentone 60 serija komplet |
|
|
Lep Pozdrav
Sem nov na forumu in tudi bolj kot ne na novo vstopam v svet hi-fi znanosti , za katero me je navdušil dober kolega .
Za začetek bi si rad kupil nekaj bolj poceni,da se malo ufuram v vse skupaj , trenutno mi znanec ponuja BENYTONE komplet serijo 60 , ki vključuje tuner,ojačevalec,kasetar, in gramofon ki je P50 model in leseno omarico z steklenimi vrati na magnetno zapiranje .Vse to mi prodaja za 200 eur ,pa me zanima ali je to poštena cena za vse skupaj ...
Mogoče še kakšen namig za zvočnike ,ki bi lahko pasali zraven - baje na stare ojačevalce novejši zvočniki ne delajo najbolje in rabim starejše trosistemce -a je to res ?
najlepša hvala za pomoč in lep dan vsem 
Nazadnje urejal/a bucketbot Pet Jan 23, 2015 15:40; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Sob Maj 24, 2014 18:02 Naslov sporočila: |
|
|
To so dokaj stare zadeve. Pričakukj težave s potenciometri, stikali, gumbi,...
Kondenzatorji so verjetno suhi.
To je bolj primerno za elektronika-ljubitelja starin, da obnovi, kot pa za nekoga, ki bi to potem takoj uporabljal brez obnove.
Cena je pa tista prava, za katero se nekaj proda  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bucketbot
Pridružen/-a: Sob Maj 2014 14:29 Prispevkov: 2 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 25, 2014 15:35 Naslov sporočila: |
|
|
Super, hvala za info , bilo mi je obljubljeno,da se bodo kontakti in sama komponenta sčistili ,tako,da bom verjetno kar kupil ....
kaj pa pomeni ,da je kondenzator suh ? A ga je potrebno potem menjati?
Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Ned Maj 25, 2014 19:44 Naslov sporočila: |
|
|
Nalit se ne da  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|