Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

bentone 60 serija komplet

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bucketbot

Pridružen/-a: Sob Maj 2014 14:29
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 24, 2014 17:03    Naslov sporočila: bentone 60 serija komplet Odgovori s citatom

Lep Pozdrav
Sem nov na forumu in tudi bolj kot ne na novo vstopam v svet hi-fi znanosti , za katero me je navdušil dober kolega .
Za začetek bi si rad kupil nekaj bolj poceni,da se malo ufuram v vse skupaj , trenutno mi znanec ponuja BENYTONE komplet serijo 60 , ki vključuje tuner,ojačevalec,kasetar, in gramofon ki je P50 model in leseno omarico z steklenimi vrati na magnetno zapiranje .Vse to mi prodaja za 200 eur ,pa me zanima ali je to poštena cena za vse skupaj ...
Mogoče še kakšen namig za zvočnike ,ki bi lahko pasali zraven - baje na stare ojačevalce novejši zvočniki ne delajo najbolje in rabim starejše trosistemce -a je to res ?
najlepša hvala za pomoč in lep dan vsem Cool

Nazadnje urejal/a bucketbot Pet Jan 23, 2015 15:40; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ro-bi

Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55
Kraj: črna

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 24, 2014 18:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To so dokaj stare zadeve. Pričakukj težave s potenciometri, stikali, gumbi,...
Kondenzatorji so verjetno suhi.
To je bolj primerno za elektronika-ljubitelja starin, da obnovi, kot pa za nekoga, ki bi to potem takoj uporabljal brez obnove.
Cena je pa tista prava, za katero se nekaj proda Wink
Nazaj na vrh
bucketbot

Pridružen/-a: Sob Maj 2014 14:29
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2014 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super, hvala za info , bilo mi je obljubljeno,da se bodo kontakti in sama komponenta sčistili ,tako,da bom verjetno kar kupil ....
kaj pa pomeni ,da je kondenzator suh ? A ga je potrebno potem menjati?
Hvala
Nazaj na vrh
ro-bi

Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55
Kraj: črna

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2014 19:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nalit se ne da Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu