Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki za računalnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jagnje

Pridružen/-a: Ned Nov 2013 16:50
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 03, 2013 17:13    Naslov sporočila: Zvočniki za računalnik Odgovori s citatom

Pozdrav, že zadnjih 10 let sem za računalnik uporabljal tale sistem
http://elektrotanya.com/panasonic_sa-fx1_sm.pdf/download.html
dejansko ne najdem nobene druge slike na netu. Kakorkoli, zadeva se odpre in zapre kot laptop in ima možnost IR zvočnikov, česar zadnjih par let nisem uporabljal. Zaradi konstantnega odpiranja iz zapiranja so žice, ki povezujejo zgornji in spodnji del začele zgubljat in dokončno zgubile stik. So pa to neke ploščate žice, kot v računalnikih ampak jih nisem nikjer našel, da bi jih zamenjal. In tako morm na žalost pospravit zadevo, zarad slabih kontaktov...škoda. Kot poznam fotra je ta sistem svoj čas verjetno stal toliko kot kak avto Very Happy
Zdaj pa rabim zamenjavo, ampak na žalost zamenjavo za študentski žep-max 50€. Zvočniki so mi ostali od sistema in so se mi vedno zdeli dobri, tako da te bi obdržal. Sicer imam doma še en Sony stolp, ampak bi rad nekaj kompaktnejšega, po možnosti nekaj takega, da lahko stoji na kišti računalnika.
Rabim v bistvu samo reciever.
Po netu sem malo gledal nek Lepai 2020+, ki bi naj vredu delal, ampak ga pri nas ni za dobit, s poštnino pa znese tolk, da bi pomoje pri nas dobil kako komponento, ki dela bolje.
Torej, zadeva ne rabi bit avdiofilska, ampak poceni, zanesljiva pa po možnosti manjših dimenzij.

p.s. je že kdo sprobal Behringer ms16?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu