| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Avg 08, 2013 08:04 Naslov sporočila: Branje original CD ? |
|
|
| Živjo zanima me mnenje strokovnjakov,če izhajamo iz dobrega cd playerja in original kupljen cd . Sedaj pa naprimer kakšna je razlika med dobljeno glasbo iz torentov,ki pa je vseeno velikost datotek enaka kot original (ne mp3) in to lepo zapečem na cd na comp.In nato predvajamo na dobrem cd playerjem. Ali pa to datoteko enostavno prenesem na usb in jo pač predvajam na eni komponenti,ki ima seveda analogno povezavo cinch. Pa še za te kable cinch me zanima koliko je razlike med navadnimi ponavadi priloženimi in bolšimi za recimo koliko denarja? Hvala za odgovore.lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
navi
Pridružen/-a: Sre Jul 2008 17:57 Prispevkov: 78 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 08, 2013 16:01 Naslov sporočila: |
|
|
naslov me je vzpodbudil za zanimivo vprašanje:
DVD predvajalnik Denon DV 3910 več originalnih CD-jev ne bere ("0000"), če CD prekopiram preko računalnika, pa kopijo prebere?!
Obratno bi še razumel, tole pa ...
Ima kdo kakšno logično razlago? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Čet Avg 08, 2013 17:56 Naslov sporočila: |
|
|
Ja verjetno so enhanced cd-ji. To so taki, ki ne smejo biti označeni z logotipom Compact Disc Digital Audio ker vsebujejo zaščito proti kopiranju npr. Copy Control. Ta zaščita predvajalnik zmede, in misli da je to podatkovni cd rom. Sam sem imel prej DVD 2800 ko sem mu ponudil cd z copy control zaščito ni bral. Cd sem prekopiral na Marantz dvokrilnem avdio snemalniku, in je zadeva takoj delovala.
Izogibaj se cd -jev z copy control, in podobnimi zadevami.
Je pa še druga verjetnost - očisti bralno lečo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 09, 2013 08:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Bolje zamenjaj laser, meni se zdi da je HOP 1200S |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Avg 09, 2013 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
Dvomim, da je kriv laser, še posebej ker ne gre za tako zelo star model predvajalnika. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 09, 2013 12:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Imam identičen predvajalnik, verjemi mi in glavo na rezervi, igra SACD, DVDaudio, HDCD, Video in klasični CD, pa še kaj verjetno. Zvok je fantastičen, sicer ni ravno na nivoju kakšne Yamahe SACD, pa bi se dal spedenat z zamenjavo materiala, kar planiram pozimi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
navi
Pridružen/-a: Sre Jul 2008 17:57 Prispevkov: 78 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 09, 2013 13:07 Naslov sporočila: |
|
|
| joztom je napisal/a: | | Imam identičen predvajalnik, verjemi mi in glavo na rezervi, igra SACD, DVDaudio, HDCD, Video in klasični CD, pa še kaj verjetno. Zvok je fantastičen, sicer ni ravno na nivoju kakšne Yamahe SACD, pa bi se dal spedenat z zamenjavo materiala, kar planiram pozimi. |
če prav razumem predlagaš laser HOP 1200S.
Bom preveril, kaj imam sedaj notri. Mislim, da je original Denonov laser (zamenjano pred kratkim), bom pa še enkrat preveril.
Hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|