| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Leon
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 21:43 Prispevkov: 21 Kraj: Tepanje
|
Objavljeno: Ned Feb 17, 2013 15:50 Naslov sporočila: Herbeth P3ESR |
|
|
Pozdrav.
Kolega mi ponuja v nakup zvocnike Harbeth P3ESR ,nove.
Jaz trenutno poslusam Acoustique Atlantis Argentera, zame fenomenalen zvocnik. Seveda pa sem radoveden tudi kaj ponuja Herberth. Vem da boste rekli poslusaj, pa bos slisal, vendar me vseeno zanimajo vasa mnenja, ce jih je kdo slisal.
Leon _________________ Leon |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041-327-532 |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Ned Feb 17, 2013 19:13 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj, nikoli jih nisem slisal, ampak tukaj je nekaj za citat. Lp, d.
Stereophile: Harbeth P3ESR |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Feb 17, 2013 20:10 Naslov sporočila: Re: Herbeth P3ESR |
|
|
| Leon je napisal/a: | Pozdrav.
Kolega mi ponuja v nakup zvocnike Harbeth P3ESR ,nove.
Jaz trenutno poslusam Acoustique Atlantis Argentera, zame fenomenalen zvocnik. Seveda pa sem radoveden tudi kaj ponuja Herberth. Vem da boste rekli poslusaj, pa bos slisal, vendar me vseeno zanimajo vasa mnenja, ce jih je kdo slisal.
Leon |
LP
Vprašaj kolega zakaj jih prodaja ???
Ta zvočnik, je nekakšen "surogat" za legendarne LS3/5A, kar pomeni neko prednost in obenem zahtevno nalogo ... Ni za začetnika, ker ni zvočnik za na prvi "posluh" ...
Primeren je za majhne in opremljene poslušalnice, dobra stojala in resno elektroniko. Lahko jih priklopimo tudi na lampaše z manj W a naj vas dokaj ugodna cena ne premami, zahtevajo dražjo elektroniko (lahko tudi za 10x, ne bo nič narobe ) od zvočnika samega, tudi s kabli je tako ... Pri tem se morate sprijaznit, da poslušate zvočnik, ki gre z basom tja do realnih 70Hz in nič več... Ko je vse poštimano je lahko dobra referenca, nekakšen kompas, da ne izgubimo smer... Ponavadi gre tak zvočnik v sekundarni sistem izkušenega audiofila, ki se intimo "štima" z muziko v pozne nočne ure ...
Vkolikor pa jih postavimo v velik prostor, s postavitvijo kar tako in komerc elektroniko, bo to samo "ropotajoča" nočno_dnevna mora ...
 _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
Leon
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 21:43 Prispevkov: 21 Kraj: Tepanje
|
Objavljeno: Ned Feb 17, 2013 21:02 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za komentar.
Kolega bi zelel moje Atlantis Acoustique Argentera. Ve namrec da lahko hifi poslusam le se ko gredo moje punce v shopping. Edina varianta je da vse selim v kabinet 2,5x3,5 m. Sedaj se sprasujem kaj lahko sploh pricakujem.
Argentera so dobri, dobre zvocne enote, rad imam Francoze, ki dajo dosti na srednjetonsko podrocje. Visoko obcutljivost ki gre na moj SET lampas in tudi Densen DM 10.
Kaj pa Harbethi...ali se sploh splaca? Seveda lahko se najprej poslusam IPod in gledam Atlantise in cakam svoj dan. Se mi pa zdi dosti denarja za monitorje in sobo 9 m2. _________________ Leon |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041-327-532 |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Feb 17, 2013 22:17 Naslov sporočila: |
|
|
| Leon je napisal/a: | Hvala za komentar.
Kolega bi zelel moje Atlantis Acoustique Argentera. Ve namrec da lahko hifi poslusam le se ko gredo moje punce v shopping. Edina varianta je da vse selim v kabinet 2,5x3,5 m. Sedaj se sprasujem kaj lahko sploh pricakujem.
Argentera so dobri, dobre zvocne enote, rad imam Francoze, ki dajo dosti na srednjetonsko podrocje. Visoko obcutljivost ki gre na moj SET lampas in tudi Densen DM 10.
Kaj pa Harbethi...ali se sploh splaca? Seveda lahko se najprej poslusam IPod in gledam Atlantise in cakam svoj dan. Se mi pa zdi dosti denarja za monitorje in sobo 9 m2. |
LP
Ja odvisno kako se boš lotil problema...
Če boš dal zvočnike kar na mizo pred sebe ali na polico je to hudo zgrešen nakup...
Kot sem že napisal, če si boš zrihtal poslušalnico, uredil akustiko, jih dobro postavil, boš imel tudi "šus" in basa dovolj, stage pa tak, da boš mislil, da si v koncertni dvorani, samo ničesar ne smeš preskočit, da je kao manj pomembno, nepotrpežljivost se vedno maščuje ... Večkrat preverjeno ! _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|