Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 275 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 26, 2025 23:50 Naslov sporočila: |
|
|
Brez youtube...
na podobnih nišnih forumih (videno že parkrat) ostane samo še par najbolj zablojenih fanatikov, ki terajo svoje in ne vidijo in slišijo nič drugega
en tu gor, trdi da njegov 20 plus let star CD okvarjen predvajalnik, ki spodrsava plošček, in opleta s ploščkom, ker ni dobro zbalansiran, da igra bolje kot vse drugo, obenem pa trdi kako (DAC) digitalija postaja zrela. Ampak ne, njegov 20 let star predvajalnik je pa alfa in omega vsega, ki niti ni sposoben odigrat enako kvalitetno posnetek z začetka in konca ploščka (p.s. mojga CDja se nič ne sliši vrtenja, imam pa ena j***a, k se sliš ko vzletanje avijona), ampak v tem primeru pa napredka ni bilo.
in bluzi o bluetooth, za katerega še jaz nikoli nisem nobenega slišal in nikjer prebral, da bi rekel da je audiofilski format
Tudi meni se ne da več, naj bo zemlja ploščata. Uživajte _________________ Na srečo se okužba ni razvila v bolezen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|