| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2013 22:51 Naslov sporočila: Močnostni ojačevalec z dvemi inputi |
|
|
Na netu sem našel AudioSource AMP-100 (http://www.hometheaterhifi.com/volume_11_3/audio-source-amp-100-amplifier-7-2004.html). Torej obstaja power amp z dvemi inputi.
Morda kdo ve ali obstaja kak resen audifilski power amp z dvemi inputi? Po možnosti z več ko 100 w po kanalu in brez odvečne šare kot so kontrole glasnosti. Le izhodi za zvočnike in mogoče switch za inpute. Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2013 23:01 Naslov sporočila: |
|
|
| Je že fajn, če ima potenciometer. Če ga nima, to pomeni, da je tako len in počasen, da ga nobena stvar ne premami v oscilacijo in razne poke. Ima nazivno moč, pa nobenega zvoka. Računaj, da gre za prižiganje na polno, pomaga pa relejna enota na izhodu z zakasnjenim vklopom zvočnikov. Tu se pojavi vprašanje ali sta dve stični ploskvi iz novega srebra v izhodnem releju s površino 0,1mm2 v konfliktu z nevemkakšnimi napajalnimi kabli iz plemenskih materialov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2013 23:25 Naslov sporočila: |
|
|
| joztom je napisal/a: | | Tu se pojavi vprašanje ali sta dve stični ploskvi iz novega srebra v izhodnem releju s površino 0,1mm2 v konfliktu z nevemkakšnimi napajalnimi kabli iz plemenskih materialov. |
Ne razumem. kaj ima to zveze z dvemi inputi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2013 23:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Saj ti navajaš potenciometre kot odvečno šaro? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 00:09 Naslov sporočila: |
|
|
Torej to leti le na izhod. Pa saj si sam napisal da ima zakasnitev. Doma še nisem imel končne, ki ne bi imela zakasnitve, zato tega nikoli nisem identificiral kot problem.
Mi je pa ves predojačevalni del v napoto če ga ne potrebujem. Raje denar vložim v boljšo končno kot pa v pred... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 01:16 Naslov sporočila: Re: Močnostni ojačevalec z dvemi inputi |
|
|
| gash je napisal/a: | Na netu sem našel AudioSource AMP-100 (http://www.hometheaterhifi.com/volume_11_3/audio-source-amp-100-amplifier-7-2004.html). Torej obstaja power amp z dvemi inputi.
Morda kdo ve ali obstaja kak resen audifilski power amp z dvemi inputi? Po možnosti z več ko 100 w po kanalu in brez odvečne šare kot so kontrole glasnosti. Le izhodi za zvočnike in mogoče switch za inpute. Hvala |
Obstaja in to zelo dober, Coda 12.5 amp. 2x125w rca + xlr vhod, ki ga lahko preklaplaš s stikalom, resna zadeva. _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 01:17 Naslov sporočila: |
|
|
| joztom je napisal/a: | | Saj ti navajaš potenciometre kot odvečno šaro? |
@joztom, imaš ZS _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
akacjan
Pridružen/-a: Tor Maj 2010 19:39 Prispevkov: 213 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 10:34 Naslov sporočila: |
|
|
Hm...ne vem, če je to to, ampak jaz uporabljam mojega Pliniusa Sa 103 tako, da imam konverter direktno v xlr, na rca-jih imam pa predojačevalec za vse ostalo...kaj že...aja, oba phonota. Plinius ima zadaj preklopnik, kjer lahko izbiraš med rca ali xlr stereo,bridged mono. Paziti moraš samo, da nimaš vklopljenih obeh interkonektov hkrati....
lp
A. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
|
Objavljeno: Pon Feb 11, 2013 19:44 Naslov sporočila: |
|
|