Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

zvočniški kabli za B&WCM9

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kaljetko

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 11:38    Naslov sporočila: zvočniški kabli za B&WCM9 Odgovori s citatom

-B&WCM9-

ima kdo izkušnje katere zvočniške kable- Bi-wi kupiti za B&WCM9,kateri so zvočnikom bližje- ?
Poganja pa jih UNISO R. PRIMO - Mosfet

1.
http://www.ebay.co.uk/itm/QED-SILVER-ANNIVERSARY-XT-BIWIRE-SPEAKER-CABLES-2-5M-PAIR-/380568625995?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item589ba8634b

2.http://www.hi-fi-center.si/si/izdelki/viablue-kabli-konektorji-pribor.html

ali kakšen drug predlog?

hvala lp
Matjaž
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 12:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen,

si že primerjal med seboj bi-wire kable v primerjavi s single-wire?

V določenih primerih zna single-wire igrati celo bolje

LP; Aleš

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 12:56    Naslov sporočila: -B&WCM9- Odgovori s citatom

-če ne probaš obe varianti - ne veš!

vprašanje na forumu je tudi...kateri kabli za Bowerse CM9..?

lp
M.
Nazaj na vrh
Franci

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 13:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

QED ne. so presvetli.
Nazaj na vrh
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 15:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsekakor biwire način vezave, ki je slab nadomestek biamping vezave, ki zanesljivo popravi zvočno sliko. To bi še najbolj nucalo premajhnim membranam, ker ene 10" je v principu minimum za dobre basove.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 22:53    Naslov sporočila: Re: zvočniški kabli za B&WCM9 Odgovori s citatom

kaljetko je napisal/a:
-B&WCM9-

ima kdo izkušnje katere zvočniške kable- Bi-wi kupiti za B&WCM9,kateri so zvočnikom bližje- ?
Poganja pa jih UNISO R. PRIMO - Mosfet

1.
http://www.ebay.co.uk/itm/QED-SILVER-ANNIVERSARY-XT-BIWIRE-SPEAKER-CABLES-2-5M-PAIR-/380568625995?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item589ba8634b

2.http://www.hi-fi-center.si/si/izdelki/viablue-kabli-konektorji-pribor.html

ali kakšen drug predlog?

hvala lp
Matjaž

Ne vem če je umestno - jaz sem kar dobro odštel za zvočniške kable (tretjino cene zvočnika). Drugače nisem imel miru - vedno me je nekaj motilo, vedno sem bil nezadovoljen, vedno je bilo nekaj v riti. Se mi je že trgalo - kaj narediti. Nekaj njih na forumu (na daljavo) ima pripombe na mojo izbiro VDH Revelation, moram pa reči da nisem izbiral med mnogimi - so pač bili prvi na katere sem naletel ki so mi reševali problem - in sem si jih privoščil. Ni mi žal. Že pet let ne vidim kaj drugega bi lahko uporabil. Lahko debatiramo kaj naredi kateri kabel, ma jaz imam končno svoj mir. Tudi kamorkoli jih nesem me ne izneverijo. Ne jih ovijat, vsak zase naj teče, med njimi naj bo razdalja..
Če vam ta pristop kaj pomaga...
Biwire samo z istimi kabli pri resnih zvočnikih, čeprav ne vidim neke potrebe po temu kadar se uporabi masivne drage kable.
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 10:39    Naslov sporočila: B&WCM9 Odgovori s citatom

hi,
hvala za izčrpno informacijo..odločil sem se, tudi mnenja nekaterih...
za

SILENT WIRE LS8 2x2m zv. kabli..

Nisem pa razumel kaj pomeni -

˝Ne jih ovijat, vsak zase naj teče, med njimi naj bo razdalja˝..?

hvala za odgovor
lp
Matjaž
Nazaj na vrh
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 11:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ambasador je s tem mislil, da se naj ne ovija med seboj kabla za plus in minus enega kanala. Njegov Revelation ima ta dva kabla med seboj ločena in ne skupaj, kot večina. Tovarna v njegovem primeru priporoča 2 do 3 medsebojne zavoje obeh kablov (za + in za -) na meter dolžine. Če sta ta dva kabla že tovarniško združena v en kabel, teh skrbi itak ni.

LpM.
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 11:42    Naslov sporočila: B&WCM9 Odgovori s citatom

hvala ZA INFORMACIJO

Še ene prašanje- ki me bega !

ima kdo izkušnje ..?

na ebay.de sem kupil ene povezovalne kable...

prodajalec mi je svetoval da ne plačat čez paypal/??/..da pol pride še dražje ..?

Predlaga da plačam na njegov žiro rač... iz moje banke...

Ko plačam..!! ..kaj pa če mi potem ne pošlje kabel., kako sem krit..razen da imam kopijo plačila - računa.??!!

HVALA za odgovor

Matjaž
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 11:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Plačaj preko Paypal pa je. Cena je lahko višja za max 3,4%
Have a nice Day

Matt
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 11:51    Naslov sporočila: B&WCM9 Odgovori s citatom

Matej...
kaj pa v primeru da kupiš zvočnike...paypal..ali je po teži artikla...plačilo?

M
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 12:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe. Pa saj imaš verjetno napisano koliko stane shipping v SLO ali pa naj ti to prodajalec pove. Za kable je ponavadi shipping manj, za zvočnike več - zaradi teže, pa odvisno katera služba ti robo pripelje.
Have a nice Day

Matt
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 12:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na vsak način prek paypala. Si vsaj malo zaščiten, če ti pošlje falš robo. Potem lahko reklamiraš in prekličeš plačilo. Če pa trgovca že poznaš, pol pa po pameti.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu