| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
sennheiser
Pridružen/-a: Pet Okt 2013 12:51 Prispevkov: 7 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Okt 04, 2013 14:26 Naslov sporočila: Pickering 625dj |
|
|
Imam glavo Pickering 625dj na thorens td115. Igla je zlomljena. Zanima me, katero naj kupim da bo pasalo na glavo. Gramofon sem dobil in sem nov v tem. Prvotni plan mi je predvsem samo igla oz glava. Potem pač stestiram če stvar deluje kot je potrebno zaenkrat na z5500, potem pa če bo ok grem v hifi stereo nabavo.
Mogoče za lažjo pomoč, če je sploh to kakorkoli povezano. Razlike med hifi stereo sistemi do cca 2000€ slišim, kar pač je nad to vsoto pa zelo zelo težko rečem, ker ni bilo neke prilike poslušat.
Ne iščem najcenejšo vrjanto, hkrati pa tudi ne neke zelo drage. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Okt 04, 2013 14:31 Naslov sporočila: |
|
|
Samo za info - čez en teden se začne HI-FI sejem, ki je samo enkrat letno, tako da ste vabljeni, da vidite in slišite HI-FI sisteme različnih cenovnih rangov.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 04, 2013 15:36 Naslov sporočila: |
|
|
Malo poglej po E bayu in drugje. Jih je kar dosti od "generikov" za 20 USD do originalov za 55 EUR. To je še najcenejša varijanta. Glej pa:
Stylus for Pickering XV-15/625DJ cartridge _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sennheiser
|
Objavljeno: Pet Okt 04, 2013 17:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Pa se mi mogoče splača uzeti kako drugo glavo? Ali je omenjena zaenkrat zadovoljiva? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 04, 2013 17:29 Naslov sporočila: |
|
|
Glavica je več kot zadovoljiva za omenjeni gramofon TD 115, ker je tudi gramofon bolj osnovni model od Thorensov verjetno s "fabriško" ročico. Pa ne kupit ravno najcenejše igle.
Ali ima Z5500 phono vhod za gramofon? _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sennheiser
|
Objavljeno: Sob Okt 05, 2013 20:45 Naslov sporočila: |
|
|
| Ne ne nimajo. Bom preko zvočne, ki ima. Namen mam pa za začetek enega denona ali pioneerja nabavt. Zelo so mi všeč klipsch rb-81 II. Vsaj kar se placa tiče je to max kar lahko zaenkrat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|